23 / 04 / 2024

Metreküp İnşaat kentsel dönüşüm projeleri üretmeye devam edecek!

Metreküp İnşaat kentsel dönüşüm projeleri üretmeye devam edecek!

Metreküp Mimarlık İnşaat İstanbul'da ardı ardına kentsel dönüşüm projeleri geliştirerek sektöre yeni bir heyecan kazandırdı.



2011 yılında faaliyetlerine başlayan ve yapımını tamamladığı Fulya Life projesi ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Metreküp Mimarlık İnşaat İstanbul'da ardı ardına kentsel dönüşüm projeleri geliştirerek sektöre yeni bir heyecan kazandırdı. 


Konut üretiminin yanında Mimari çizim, uygulama, dekorasyon ve tadilat anlamında hayata geçirdiği Çok sayıda otel projeleri, hastane projeleri, banka şubeleri gibi birçok projeyi hayata geçiren şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Taner TEKİN hayata geçirdikleri projelerin iyi bir yaşam alanı olmasının yanında iyi bir yatının aracı da olduğunun altını çizdi. 


Taner Bey, Metreküp inşaatın farklılıkları neler? 

Metreküp İnşaat 2011 yılında, gayrimenkul sektöründe proje geliştirme ve uygulama konusunda edindiğim 15 yıllık deneyim ve tecrübe üzerine kurdum. Metreküp inşaat, itici gücü teorik bilgi ve tecrübesi olan, toplumsal faydayı amaç edinen, ev sahibi yaptığı insanların mutluluğu ile motive olan bir şirket. 

Eğitimini aldığımız ve binlerce metrekare tecrübeye sahip olduğumuz yani her bir detayına hakim olduğumuz bu alanda profesyonel bir kadro ile kurumsal bir yönetim ile faaliyet gösteriyoruz. 


Metreküp inşaat olarak aynı zamanda mimarlık, dekorasyon ve tadilat anlamında gerçekleştirdiğimiz projeler ile kurumsal şirketlere ve şahıslara sunduğumuz kaliteli ve kurumsal hizmet anlayışı ile inşaat sektörünün bütün basamaklarında anahtar teslim hizmet sağlıyor olmamız kurumumuzu birçok kurumdan farklı tutmakta. 


Fulya Life projesi hakkında bilgi verebilir misiniz? 

Fulya Life projemiz bir kentsel dönüşüm projesi. 36 daireden oluşan projemizde 1+1, 2+1, 2.5+1'den oluşan farklı ölçü ve seçenekler ile insanlara ferah yaşam alanları oluşturduk.  İstanbul'un değerli lokasyonu olan fulyada hayata geçirdiğimiz bu projemizde kişiye özel tasarım imkanı ile ofis ve konut olarak kullanım imkanı sunuyoruz. 7/24 güvenliğin olduğu, Akıllı bina teknolojisini kullandığımız fulya life projemizde kapalı otopark ve otel konforunda resepsiyonu ile kaliteli bir yaşam sunacağız. 


Hedefleriniz neler? 

Nişantaşı, Şişli ve Bağdat Caddesi civarında anlaşmaya vardığımız projeler hazırlığındayız.  Metreküp mimarlık inşaat olarak çalışanları, müşterileri ve iş ortakları ile kocaman bir aileyiz. Bir insanın mutluluğunun çevresindeki geniş ve mutlu insan topluluğu ile arttığına inanıyorum. Bir işadamı olarak ailemizi daha da büyütmeyi ve genişletmeyi istiyorum. Daha çok insana iş vermek, istihdam oluşturmak, daha çok insanın ev sahibi hayaline katkı sağlamak öncelikli hedefim. İşimizi en iyi şekilde yaparak insanlara en iyisini sunmak ve onların mutluluğuna mutluluk katmak bizim için çoğu ticari hedeften daha değerli. 


Milliyet 


Geri Dön