11 / 05 / 2024

Metro, 2010'da 70 milyon euro yatırımla dört mağaza açtı!

Metro, 2010'da 70 milyon euro yatırımla dört mağaza açtı!

Metro Türkiye Genel Müdürü Akın Bayer, geçen yıl 70 milyon euro yatırımla dört mağaza açarak 2010 hedeflerini yakalayan kuruluşun, İstanbul"un yanı sıra orta ölçekli illerde dördün üzerinde mağaza için yatırım yapacağını ifade etti



31 Metro ülkesinde yatırım anlamında Türkiye"nin ilk üçte yer aldığını belirten Metro Türkiye Genel Müdürü Akın Bayer, geçen yıl 70 milyon euro yatırımla dört mağaza açarak 2010 hedeflerini yakalayan kuruluşun, İstanbul"un yanı sıra orta ölçekli illerde dördün üzerinde mağaza için yatırım yapacağını ifade etti.

Diğer yandan, 2011 yılında et ve süt kategorilerinde yaşanan fiyat sıkıntılarının devam edebileceğini ifade eden Bayer, ithal et girişiyle fiyatların da dengeye geleceğini anlattı. Kendilerinin de et ithal edebileceğini kaydeden Bayer, Avrupa"dan gelen etlerin de yerliler kadar kaliteli olabileceğini belirterek, œCinsine ve çeşidine bağlı olmak üzere yüzde 30 fiyat farkı var. şžu an ithal ete talep var. Ancak, lüks restoranlar hala temkinli diye konuştu.
Milliyet/Eylem TÜRK


Geri Dön