26 / 04 / 2024

Metro, M1 Adana'yı yeni binayla büyüttü

Metro, M1 Adana'yı yeni binayla büyüttü

Metro Group Asset Management, M1 Merkez Adana Alışveriş Merkezi bünyesindeki 31 mağazalık yeni binasını faaliyete açtı ve mağaza sayısını 100'e çıkardı



Şirketin Genel Müdürü Gündüz Bayer, "14 bin 500 metrekarelik ek binayla toplam kiralanabilir alan 75 bin 400 metreye ulaştı" dedi. Ulusal ve uluslararası 31 markaya ev sahipliği yapan yeni binada ağırlıklı olarak hazır giyim markaları ve kafelerin yer aldığını ifade eden Bayer şunları söyledi:
"M1 Merkez zevkli etkinlikleri ve alışverişin en keyiflisiyle Adanalıların buluşma noktası oldu. Ağustos ayında da Merter'de 10. merkezimizi açacağız. Şimdiden bunun da heyecanını yaşıyoruz."
Ek binanın tanıtım toplantısında, Metro Group ve satış şirketlerinin eğitim masraflarını üstlendiği 1000 kız arasında düzenlenen "Doğa ve Kadın" konulu resim yarışmasında derece alan öğrencilere de ödülleri verildi. Yarışmada birinciliği elde eden Güleser Mutaf ve ikinci olan Hüsnügül'ün ödülleri ÇYDD yetkililerine verilirken yarışmada üçüncü olan Kübra Ekşi'ye ödülünü Milliyet gazetesi Proje Koordinatörü Nilgün Yorgancılar verdi.
Milliyet


Geri Dön