29 / 03 / 2024

Metro Properties anahtar teslimleri başladı!

Metro Properties anahtar teslimleri başladı!

Metro Group'un gayrimenkul kuruluşu olan Metro Properties, perakende sektöründe sahip olduğu kapsamlı deneyimini, gayrimenkul alanındaki geniş tecrübesi ve istikrarlı uygulamalarıyla birleştiriyor. Metro Properties, 31 ülkede 2 bin 200 mağazaya ulaşıyor.



Perakende alanında başarıya giden yol. artık Metro Properties'in anahtar teslimi sonuç veren çözümlerinden geçiyor. İş ortaklarına tek kaynaktan, uzman kadrosuyla hizmet veren ve değer katan Metro Properties. dünyanın en büyük ve en önemli uluslararası ticari portföylerinden birine sahip Metro Properties, yıllar içinde oluşturduğu know-how'dan birlikte çalıştığı firmaları da yararlandırmak için atağa geçti. 


31 ülkede 2 bin 200 mağaza!



Metro Properties, halen 31 ülkede, 250 bin çalışanı ve 2 bin 200'ü aşan mağaza sayısıyla hizmet veriyor. Metro Properties, sahip olduğu know-how ve uzman ekibi ile. iş ortaklarına; AVM Yönetimi, gayrimenkul geliştirme, dizayn yönetimi, proje yönetimi, kiralama yönetimi, pazarlama yönetimi, bina yönetimi, renovasyon stratejileri, varlık yönetimi hizmeti veriyor. Metro Properties'in Türkiye portföyü şöyle: Toplam arsa alanı 1.147.429 metrekare, toplam kiralanabilir alan 460 bin 868 metrekare, toplam 21 bin 221 araçlık otopark, 9 Alışveriş Merkezi: Adana, Ankara. Antalya, Bursa, Gaziantep, İzmit, Konya, İstanbul Kartal ve Merter. 20 Metro Cash&Carry mağazası. 


Posta


Geri Dön