20 / 04 / 2024

Metropark’tan yılbaşı fırsatı!

Metropark’tan yılbaşı fırsatı!

Teknik Yapı, 2016’ya yeni bir yuva ile girme fırsatını bu kez Metropark ile sunuyor. Peşinatı yüzde 1’e indiren Teknik Yapı, aynı zamanda faiz oranını da yüzde 0’a çekti. Peşin alımlarda ise indirim oranını yüzde 15 olarak belirledi.




Teknik Yapı, 2016’ya yeni bir yuva ile girme fırsatını bu kez Metropark ile sunuyor. Hemen teslim son 100 daire için peşinatı yüzde 1’e indiren Teknik Yapı, aynı zamanda faiz oranını da yüzde 0’a çekti. Peşin alımlarda ise indirim oranını yüzde 15 olarak belirledi.


Anlaşmalı bankalar vasıtasıyla kullanılacak konut kredileri için marka desteği verildiğini açıklayan Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, şunları söyledi:

“Her zaman olduğu gibi verdiğimiz sözü yerine getirdik ve Metropark projemizde daire teslimlerine başladık. Şubat 2016’da yaşamın başlayacağı Metropark’ta faiz indiriminin yanısıra peşinat tutarını da minimum seviyeye çekerek son 100 daireyi alacak şanslı müşterilerimize yeni yıl hediyesi sunduk. Her bütçeye uygun ödeme seçenekleri sunmak için de, son 100 daireyi alacak müşterilere temel fırsatların yanısıra farklı peşinat seçenekleri ve sıfır faiz gibi beş ayrı ödeme seçeneği sunuluyor.”





Milliyet




Geri Dön