26 / 04 / 2024

Mey İçki, Galatasaray Adası'na köprü kurdu!

Mey İçki, Galatasaray Adası'na köprü kurdu!

İngiliz alkollü içki devi Diageo tarafından TPGden 2.1 milyar dolara satın alınan Mey İçki, gerçekleşen birleşmeyi İstanbuldaki Galatasaray Adasında 1 milyon lira harcayarak düzenlediği Keep Walking (Yürümeye devam et) gecesiyle kutladı



Mey İçki, 1300 davetiye gönderdiği kutlama gecesi için Kuruçeşmeden Galatasaray Adasına dubalar üstünde 178 metrelik köprü kurdu. Mey İçki CEOsu Galip Yorgancıoğlu, Diageonun viskide kullandığı Yürümeye devam et sloganına çok uygun bir iş yaptık. Kuruçeşmeden Galatasaray Adasına (Suada) hep tekneyle geçenler, bu kez yürüme ayrıcalığını yaşadı dedi.

İzinler 3 hafta sürdü
Galip Yorgancıoğlu, İstanbul Boğazının bu noktasında geçişi kısmen kapatmışsınız. Bunun için nasıl izin aldınız sorusu üzerine şunları anlattı: Kuzey Deniz Saha Komutanlığından İstanbul Valiliğine, denizcilikle ilgili diğer tüm birimlere kadar başvurular yaptık. İzin aldığımız kurum sayısı sanıyorum 12yi buldu. İzin işlemlerinin tamamlanması 3 haftayı buldu.

9 dalgıç denizde bekledi
Kutlama için en uzun gecenin yaşandığı 21 Aralıkı seçtiklerini vurgulayan Galip Yorgancıoğlu, şunları dile getirdi: Aslında denizin üzerine geniş bir platform daha kurmak istedik. Ancak, bu noktada alttan doğalgaz boruları geçiyormuş. Risk yaratabilir diye izin vermediler. Dubalarda herhangi bir kaymanın olup olmadığını 9 dalgıç denizin içinde sürekli izledi. O dalgıçlar ayrıca Allah korusun denize düşen olabilir diye de sürekli denetim yaptı.

Viskiyle karşıladı
Yorgancıoğlu, 1000i aşkın davetlinin 178 metrelik köprüden geçip Galatasaray Adasına çıkmasının ardından önce viskiyle karşılandığını ifade ederek, şöyle konuştu: Adanın bir tarafı meyhaneye dönüştürüldü. Orada rakı servisi yapıldı. En büyük salonda diskotek ortamı yaratıldı, gösteriler yapıldı. Burada da daha çok votka ve kokteyller ikram edildi. Çıkarken de konuklarımızı Malibuyla uğurladık.

1 milyon lira harcadı
Yorgancıoğlu, Bu kutlama için ne kadar harcama yaptınız sorusuna şu yanıtı verdi: Köprünün kurulması dahil tüm gece için 1 milyon lira harcadık. Mey-Diageo birleşmesinin kutlanması bu bütçeye değer. Köprünün her ek noktasında 2-3 kişi nöbet bekledi. Gecede çalışanların sayısı 300 kişiyi buldu.
Hürriyet


Geri Dön