16 / 04 / 2024

MFZ Grup, 'bitmeyen inşaat' devrine son verecek!

MFZ Grup, 'bitmeyen inşaat' devrine son verecek!

Sektörde yaklaşık 30 yıldan beri başarılı projeler hayata geçiren MFZ Grup, Allora Beytepe konut projesi ile "bitmeyen inşaat" devrine son vermeye hazırlanıyor. İşte projenin ayrıntıları...



"Sıfır binadan" konut alanlar, hiçbir eksiğin olmadığını düşünerek evlerine yerleşirken, kendilerini bir anda yeniden inşaatın içinde bulabiliyor. Ev sahiplerinin canını sıkan bitmek bilmeyen tadilatlar, iç detaylardaki eksikler ve teknik arızalara çözüm ise yine inşaat sektörünün kendisinden geldi. 


Sektörde yaklaşık 30 yıldan beri başarılı projeler hayata geçiren Zeynal Durkut, Fevzi Akbulut ve Muhanver Gözüm'ün güç birliği ile kurulan MFZ Grup, Başkent Ankara'da seçkin kişilerin tercih ettiği Çayyolu'nun Beytepe'yle birleştiği lokasyonda inşa edilen Allora Beytepe konut projesi ile "bitmeyen inşaat" devrine son vermeye hazırlanıyor. 


Projeye imza atan MFZ Grup'un ortaklarından Muhanver Gözüm, sıfır binalara taşman konut sahiplerinin, en çok şikayet ettiği konuların başında bitmeyen tadilatlar olduğunu söyledi. 


Matkap sesi 


Gözüm, "Akşam işten eve döndüğünüzde tam rahatlayacakken bir anda gelen matkap sesi hepimizin sinirlerini yıpratır. Yeni olmasına karşın sürekli arızalanan, yeterli testlerin yapılmadığı asansörler, su tesisatmdaki sorunlar hatta fayansların arasında kalan ve temizliği çok zor olan lekeler... 


Konut sahiplerinin yaşam kalitesini düşüren bu sıkıntıları sona erdirmek, biz sektör temsilcilerine düşüyor. 30 yıllık tecrübemizi sektöre "yaşama hazır" konut trendini getirerek taçlandırmak istedik. Allora Beytepe'de en kaliteli ürünlerin kullanımı ve her detayla titizlikle ilgilenerek başladığımız bu süreci teslime kadar sürdüreceğiz" dedi. 


Allora Beytepe'de konut sahiplerinin evlerine girer girmez konforlu yaşama başlayacağım söyleyen Gözüm, "Allora Beytepe'de matkap sesi duyulmayacak. Çünkü her şey hazır, ekstra maliyete ve tadilata gerek olmayacak. 'Bitmeyen inşaat' devri bizimle son bulacak. Her zaman güveni ön planda tutan Allora Beytepe'de yaşayanların tek sıkıntısı, mobilya rengine karar vermek olacak" diye konuştu. 



Milliyet Ankara




Geri Dön