26 / 04 / 2024

Mg Korkmaz Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Mg Korkmaz Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nebiye Korkmaz ve Özge Öten ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.




Mg Korkmaz Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün NEbiye Korkmaz ve Özge Öten ortaklığında kuruldu.


Mg Korkmaz Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü hisseli, hissesiz arsa, arazi ve binaları satın alarak bunlara her nevi konutlar, işyeri, fabrika binaları, turistik tesisler, spor alanları, yeşil alanlar, toplu konutlar yapmak, yaptırmak, kiraya vermek, kiralamak, satmak, yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat müteahhitlik hizmetlerine bulunmak. Her türlü yol, köprü, baraj, havaalanı, sulama tesisleri, rıhtımlar, limanlar, deniz yapıları, kanalizasyonlar, su arıtma ve getirme tesisleri, hafriyat, asfaltlama işleri, organize sanayi yapıları ve diğer inşaat işlerini yapmak, başkalarına yaptırmak.ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.



Mg Korkmaz Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adres; Hürriyet Mah.Ahmet Yesevi Cad. Yavuzel Apt.No.128/C Bahçelievler 



Geri Dön