20 / 04 / 2024

Midtown AVM, açıldı, açılışa Berna Laçin'de katıldı!

 Midtown AVM, açıldı, açılışa Berna Laçin'de katıldı!

200 günde yapımı tamamlanan Bodrum'daki Midtown Alışveriş Merkezi, törenle kapılarını açtı. törende Karakaya Group Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Murat Karakaya konuşma yaptı




Bodrum'da açılan Midtown Alışveriş Merkezi 90 milyon liraya mal olurken alışveriş merkezi içerisinde tekno market, gıda, tekstil, oyun alanları, sinema ve bowling salonu bulunuyor. 


Karakaya Group tarafından yapılan Midtown AVM’nin açılışına 300’e yakın davetli katıldı. Katılanlar arasında Berna Laçin'de vardı. Berna Laçin törene kızı Ada ile katıldı. AVM’nin girişindeki boyları yükseltilmiş keman çalan kadınlar, beyaz kıyafetleriyle gelenleri karşıladı.



Karakaya Group Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Murat Karakaya, Midtown AVM’yi Bodrumlu bir grubun yaptığını söyledi. Bodrumlu bir aile olarak ilçeye yatırım yapmayı amaçladıklarını kaydeden Karakaya, AVM inşaatına 13 Ocak’ta başlandığını ve 200 günde tamamlandığını söyledi. Bodrum’a farklı bir konsept kazandırdıklarını dile getiren Murat Karakaya şöyle dedi:



Bodrum’un yeni soluklara ve projelere her zaman ihtiyacı var. 77 bin 500 metrekare alana kurulu, 90 milyon liraya mal olan AVM’de yapı market, tekno market, gıda, gıda, tekstil, oyun alanları, sinema ve bowling gibi aktivite yerleriyle 110 kiracımız bulunmakta. Kapalı otoparkıyla, park sorunu yaşanmayacak olan AVM’ye Bodrum Yarımadası’nda yaşayan herkesi bekliyoruz.



Havuz başında konser


Açılışın hemen ardından Bodrum Bitez’de yazlığı bulunan oyuncu Berna Laçin kızı Ada ile Midtown AVM’yi gezen ilk ünlülerden oldu. Berna Laçin, “Bodrum’un gerçekten böyle bir AVM’ye ihtiyacı vardı. Özellikle, büyükşehirlerden Bodrum’a gelenler, böyle bir eksikliği hissediyordu” dedi.



Açılıştan sonra, AVM’nin havuz başında İstanbul Gelişim Orkestrası tarafından konser verildi.



Milliyet


Geri Dön