19 / 04 / 2024

Migros 262'nci mağazayı Astoria AVM'de açtı!

Migros 262'nci mağazayı Astoria AVM'de açtı!

Migros Ticaret, 262'nci Migros mağazasını Astoria Alışveriş Merkezi'nde açtı



Migros Ticaret, 262'nci Migros mağazasını Astoria Alışveriş Merkezi'nde açarken, Macrocenter'ın Akmerkez'deki ilk mağazasını da baştan sona yenileyerek müşterilerinin hizmetine soktu. Böylece Migros'un yurtiçi ve yurtdışındaki mağaza sayısı toplam bin 426'ya ulaştı. Şirketin, net satış alanı da 780 bin metrekareye yükseldi. Organik özellikli birçok ürünün de yer aldığı kozmetik reyonları ile farklılaşan MM Migros Astoria, yenilikçi ürünlerin de adresi olacak. Macrocenter'ın ilk mağazası olan Akmerkez Macrocenter da baştan sona yenilenen yüzü ve yeni tarzı ile hizmet açıldı. Migros Ticaret, Akmerkez Alışveriş Merkezi'nde devam eden tadilata rağmen, müşterilerine hizmeti kesmeksizin 60 gün gibi kısa sürede Macrocenter'ın tüm konseptini baştan sona yeniledi. Akmerkez'deki Macrocenter, gurme ürünleri ve yeni tatlar da sunuyor.
Sabah

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

262'nci Migros Astoria'da açıldı

Migros Ticaret A.Ş'nin, 262'inci mağazasını Astoria Alışveriş Merkezi'nde açtı.

Şirketin haftada 8 mağaza açma hedefiyle büyümesini sürdürerek 262'inci Migros mağazasını Astoria Alışveriş Merkezi'nde açtığı belirtildi. Böylece şirketin, Migros, Tansaş, Şok, Macrocenter ve Ramstore olmak üzere yurtiçi ve yurtdışındaki toplam mağaza sayısının 1.426'ya, net satış alanının da 780 bin metrekareye yükseldi. Macrocenter'ın Akmerkez'deki ilk mağazası da baştan sona yenilendi. Organik özellikli birçok ürünün yer aldığı kozmetik reyonları ile farklılaştığı belirtilen MM Migros Astoria'nın, yenilikçi ürünlerin adresi olacağı kaydedildi.
Hürriyet

Migros, 1.426 mağazaya ulaştı 
 
Migros Ticaret, 262'nci mağazasını Astoria Alışveriş Merkezi'nde açarken, Macrocenter'ın Akmerkez'deki ilk mağazasını da baştan sona yenileyerek müşterilerinin hizmetine sundu.  
 
Böylece Migros'un Migros, Tansaş, Şok, Macrocenter ve Ramstore olmak üzere yurtiçi ve yurtdışındaki mağaza sayısı 1.426'ya ulaştı. Net satış alanı da 780.000 metrekareye yükseldi.
Zaman


Geri Dön