19 / 04 / 2024

Migros İzmir Gaziemir'de 5M mağaza açıyor!

Migros İzmir Gaziemir'de 5M mağaza açıyor!

Türkiye'de 731 noktada, farklı formatlarla tüketiciyi modern perakendenin tüm olanaklarıyla buluşturan Migros Grubu; Ege'nin incisi İzmir'deki ikinci 5M yatırımını hayata geçiriyor



Geçtiğimiz yıl Şubat ayında İzmir’in ilk 5M mağazasını Balçova’da hizmete açan Migros Grubu, aradan bir yıl geçmeden bu kez Gaziemir’e 5M’in yaşam alanlarıyla farklılaştırılmış, hiper ucuz, hiper eğlenceli dünyasını götürüyor. Optimum AVM içinde yer alacak 8500 m2 alana kurulu 5M Gaziemir’in açılışı ile ilgili olarak Migros Ticaret A.Ş Genel Müdürü Özgür Tort, “Migros Grubu olarak başarımızın arkasında; doğru yerde, doğru formatla, doğru tüketici grubuna ulaşmamız yatıyor. İzmir’de 5M bunun en güzel kanıtı. 5M ile İzmir’e en doğru zamanda geldik ve bu kadar büyük metrekare ve içerikle, birinci yılımız bitmeden ikinci mağazaya ulaştık. İzmirli için 5M’in çok büyük fark yaratacağından emindik, İzmirli bu farkı sevdi, 5M’i sevdi; bize de ikinci mağazayı açmak düştü” dedi.


Türkiye’de 731 noktada, farklı formatlarla tüketiciye ulaşan Migros Grubu, Ege’nin incisi İzmir’i dünya standartlarındaki farklı alışveriş ortamları ve deneyimleri ile buluşturmaya devam ediyor. Balçova 5M mağazasından sonra şimdi de Gaziemir 5M mağazası ile ucuz, eğlenceli ve kaliteli alışverişin İzmir’deki tek adresi olmaya hazırlanan Migros Grubu, Egelilere A’dan Z’ye tüm ihtiyaçlarını karşılayacakları yeni bir alışveriş ortamı daha sunacak. Optimum AVM içinde 30 Mart tarihinde kapılarını müşterilerine açacak olan Gaziemir 5M, toplam 8500 metrekare alana kurulu ve 200 kişiyle İzmirlilere hizmet verecek.

Özgür Tort “Yaşamayı çok seven İzmirliler 5M’i de sevdi”
Migros Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Özgür Tort “Geçen sene Balçova 5M mağazamız ile İzmirlileri 5M’in ayrıcalıklı dünyasıyla ilk kez buluşturduk. Ailece hem alışveriş yapacakları hem de sosyalleşecekleri ortamı bir arada 5M’de bulan İzmirliler, bu alışveriş deneyimini çok sevdi. Alışverişe farklı bir bakış kazandırarak, tüketiciye mağaza içinde özel yaşam alanları yaratan Migros Grubu olarak, mağazada geçirilen vakti daha eğlenceli ve keyifli hale getirdiğimiz yenilikçi uygulamalarımızı, farklı lokasyonlarda İzmirlilerle buluşturmaya devam ediyoruz” dedi. Mağazalardan içeri giren her bireyin iş ve ev hayatındaki konumu, hobileri, sosyal çevresi, sorumluluklarının farklılığından yola çıktıklarını belirten Tort, “Her bireyin farklı beklentileri olduğu gerçeğinden hareket ederek, 5M mağazaları içerisinde yaşam alanlarını oluşturduk. Alışverişi keyfe, eğlenceye dönüştüren bu yaşam alanları, yaşamayı çok seven İzmirliler tarafından oldukça ilgi gördü” dedi.

İzmirli, 5M’i sevdi; bize de İzmir’de ikinci 5M’i açmak düştü
Migros Grubu’nun başarısının arkasında; doğru yerde, doğru formatla, doğru tüketici grubuna ulaşmanın yattığını belirten Özgür Tort “İzmirli için 5M’in çok büyük fark yaratacağından emindik, İzmirli bu farkı sevdi, 5M’i sevdi; bize de buradaki ikinci mağazayı açmak düştü” dedi.

“5M’lerin çocuk ziyaretçi oranı diğer süpermarketlerin iki katı”

Aileleri ile birlikte 5M mağazasına gelen İzmirlilerin bir taraftan evlerinin ihtiyaçlarını karşılarken, diğer taraftan sosyal ihtiyaçlarını da aynı anda karşıladıklarını gözlemlediklerini belirten Özgür Tort: “Müşteri profil dağılımlarını inceleyen araştırma sonuçlarında gördük ki; 5M’lerin çocuk ziyaretçi oranı diğer süpermarketlerin iki katı. Anne babalar kadar çocuklar da 5M’de olmaktan mutlu. Bu da gösteriyor ki 5M, ailelerin çocuklarıyla birlikte alışveriş yaptıkları ve aynı zamanda da eğlenceli vakit geçirdikleri sosyal bir ortam olarak tanınıyor. Bunu Balçova mağazamızda da çok somut bir şekilde gördük. İzmirliler yaratılan özgür yaşam alanlarında, kendilerini sadece alışverişe çıkmış ve eve yetişmek zorunda olan bireyler olarak hissetmiyorlar; aksine ailece alışveriş, eğlence ve paylaşımın tadını çıkarıyorlar. Baba 5M keyif salonunda gazetesini okurken, çocuk Playstation oynuyor. O sırada anne Ege’nin dalından kopmuş, taptaze lezzetlerini alışveriş arabasına doldurmanın mutluluğunu yaşıyor. 5M ile alışveriş, tüm aile bireylerinin birarada vakit geçireceği sosyal bir aktivite haline geldi” dedi.

“İzmir’in farklı noktalarında hiper hizmetimizi daha fazla İzmirliye ulaştıracağız”
Özgür Tort, “5M ile sunduğumuz yaşam alanlarının  İzmir  gibi Migros Grubu’nun çok sıkı bağlarla bağlı olduğu bir şehirde başarılı olduğunu görmek, bizleri farklı noktalarda aynı hizmeti daha fazla İzmirliye ulaştırmaya yönlendirdi” dedi. 5M’in kaliteli, ucuz ve eğlenceli hiper dünyasıyla her bireyi tanıştırmak istediklerini dile getiren Tort, “Balçova 5M’i geçtiğimiz yıl Şubat ayında açarak, 5M’i ilk kez İzmirli’ye tanıttık. Aradan geçen zamanda 5M adeta bir buluşma noktası haline geldi. Şimdi de Gaziemir’de aynı etkiyi yaratmayı hedefliyoruz. İzmir’in en önemli lokasyonlarında 5M’in ucuz, eğlenceli, hiper dünyasını sunmaya devam edeceğiz” dedi.

İlgi alanlarına göre ihtiyaç duyulan her şey Gaziemir 5M’de
Migros Grubu, Gaziemir 5M mağazasında yarattığı ‘Yaşam Alanlarıyla’ İzmirlilere 5M’in alışveriş deneyimini yaşatmaya devam ediyor. Çocuk, elektronik ve kozmetik gibi farklı yaşam alanları yaratılan Gaziemir 5M’de, tüketiciler ilgi alanlarına göre ihtiyaç duydukları her şeyi rahatlıkla bulabilecek ve pek çok ürünü bir arada kıyaslayabilecek.

Taptaze Ege lezzetleri Gaziemir 5M reyonlarından sofralara geliyor
Ege’nin tazeliğini raflarına taşıyan Gaziemir 5M’de, Ege’ye has yöresel tatlar, Ege bahçelerinden toplanmış, dalından yeni koparılmış, eşsiz tazelikte ürünler tüketici ile buluşurken, kuru gıdadan temizlik ürünlerine kadar ihtiyaç duyulan her türlü ürün en uygun fiyatlarla tüketiciye sunulacak.

Anneler alışverişte, çocuklar top havuzunda
Gaziemir 5M’deki yaşam alanları arasında en çarpıcı olanların başında gelen ‘Çocuk Alanı’nda 0-6 yaş arasındaki çocukların ihtiyacı olan bakım, tekstil, araba koltuğu, puset gibi tüm ürünler geniş bir yelpazede tüketicilerin beğenisine sunuluyor. Aileler alışveriş yaparken çocukları da unutmayan Gaziemir 5M mağazasında, çocuklar için top havuzu da bulunuyor.

Kozmetik reyonuna uzman görüşü
Çağdaş insanın hem günlük kişisel bakım ihtiyacını hem de özel bakım ürünlerini bir arada sunan, ‘Kozmetik Yaşam Alanı’ uzmanların da tavsiyeleriyle hem kadınlara hem erkeklere A’dan Z’ye yüzlerce ürün seçeneğini sunuyor.

En son model elektronik ürünler 5M fiyat farkıyla Gaziemir’de
Elektroniğin en son teknoloji ürünlerini yine çok uygun fiyatlarla tüketicisi ile buluşturan 5M Gaziemir’de, son teknoloji TV’ler, bilgisayarlar, cep telefonları ‘Elektronik Yaşam Alanı’nda meraklılarının beğenisine sunulacak.

1 TL’ye kafede hazır yemek menüleri, her hafta sürpriz şovlar İzmirlilerle buluşacak
Müşterilerin alışveriş sırasında yorgunluk atıp, keyifli vakit geçirebilmeleri için tüm detayların düşünüldüğü Gaziemir 5M’de, her hafta gerçekleştirilecek sürpriz şovlarla mağazada tam bir festival havasının yaratılması planlanıyor. Birbirinden renkli bu şovlarla alışveriş için gelen müşterilere bir anda eğlenceli, enerjik bir ortam sunulacak. 5M Cafe’de 1 TL’ye keyifli yemek menüleri de müşteriler için hazırlanacak.


Geri Dön