23 / 04 / 2024

Milas OSB'nin imar planı değişti!

Milas OSB'nin imar planı değişti!

Ankara'da bulunana Milas OSB'nin imar planı değişti. 15 gün içinde, kesinleşmiş olan imar planının uygun hale getirilmesi için çalışmalar başlatılacak.



Milas OSB Yönetimi, Ankara’da OSB arazisinin imar planının değiştiğini açıkladı. OSB’nin 414 dönümlük sanayi parseli arazisi 110 dönümlük bir artışla 524 dönüme çıktı.


OSB’nin imar planının kesinleşmesiyle birlikte elektrik altyapı projesi 15 gün içinde yapılan imar planına uygun hale getirilmiş olacak. Eektrik altyapı proje firması da 15 gün içinde altyapı keşif özetlerini hazırlayacak.


OSB Yönetim Kurulu Başkanı Kaymakam Eren Arslan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Yönetim Kurulu Üyesi Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, OSB Müdürü Haluk Onaran ve OSB teknik elemanı İbrahim Dal’dan oluşan OSB heyeti; OSB’nin imar planı revizyonu ile ilgili işlemleri yerine getirmek üzere Ankara’da önce T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına gitti.


Milas OSB’de sanayi parsellerinin toplam alanı 110 dönüm arttı. OSB’de sanayi parseli alanı 414 dönümden 524 dönüme çıkmış oldu. 15 gün içinde, kesinleşmiş olan imar planına uygun hale getirilecek.



Milliyet



Geri Dön