26 / 04 / 2024

Milpark'ta metrekaresi bin 600 TL'ye!

Milpark'ta metrekaresi bin 600 TL'ye!

Milpark'ta yaza özel olarak peşinat da faiz de sıfırlanıyor



Doğan Grubu şirketlerinden Milpa'nın Esenyurt'ta 33 bin 180 metrekare arazi üzerinde 15 blokta 993 konuttan oluşacak projesi Milpark'ta konut finansman kuruluşu DD Mortgage işbirliğiyle yaza özel olarak yeni bir kampanya başlatıldı. 48 aya kadar 0 faiz ve 0 peşinat uygulaması olacak kampanyada 60 aya kadar da yüzde 20 peşinat ve 0 faiz fırsatı veriliyor.

Su tasarrufu sağlanıyor
Faiz oranı 72 ayda yüzde 0.10, 120 ayda yüzde 0.39, 180 ayda ise yüzde 0.62 olarak uygulanıyor. Projede peşin alımlarda yüzde 15'e varan özel indirimler de yapılıyor.
Milpark'ta daire başına yıllık su tüketiminde yüzde 50'ye varan su tasarrufu sağlayan “EKOSAN-Ekolojik Evsel Atıksu Yönetimi” özel sistemi bulunuyor. Projede yaklaşık 5 bin metrekareli alan üzerinde, yetişkin ve çocuk havuzu, havuz cafe ve donatıları, çok amaçlı spor alanı, kapalı fitness salonu, restoran-cafe, kreş, çocuk oyun alanları, yönetim otomasyon merkezi, suni gölet ve şelaleler bulunuyor. Ayrıca Milpark sakinleri, 24 saat kapalı devre izleme sistemi, özel güvenlik ekibi, açık-kapalı otopark, çift asansör, jeneratör sistemi, internet erişimi, daireler arası ücretsiz telefon görüşmesi gibi imkanlara da sahip bulunuyor.

İlk etap bu yaz teslim edilecek
Haftasonu projeden ev alanların ve alacak olanların buluştuğu “Yaza merhaba” partisi düzenlenen Milpark Konutları'nda ilk etap dairelerin bu yaz teslim edilmesi planlanıyor. Projede büyüklüğü 65 ile 186 metrekare arasında değişen daireler m2'si 1.600-1.800 TL'den satılıyor. Projede bulunan ve mülkiyeti Milpark Konutları sitesine ait tüm sosyal donatıların bazılarının işletmesinden elde edilen gelirin site yönetimi tarafından site giderlerinde kullanılacak olması da, Milpark sakinlerine destek sağlıyor.
Nihal Yuvacan/Vatan


Geri Dön