19 / 04 / 2024

Milyonlarca emekliye çifte ödeme müjdesi! Hesaplara yatıyor! Bu tarihleri sakın kaçırmayın!

Milyonlarca emekliye çifte ödeme müjdesi! Hesaplara yatıyor! Bu tarihleri sakın kaçırmayın!

Milyonlarca emekli tarafından merakla beklenen enflasyon rakamları 4 Temmuz 2022 tarihinde açıklanacak. Söz konusu zamların netleşmesi ve bayram ikramiyesiyle beraber emekliler temmuzda çifte ödeme alacak. İşte detaylar...



SON KARAR YETKİLİ MAKAMLARDA

Temmuz ayında emeklilere yüzde 40-45 civarı zam yapılması bekleniyor. Memur emeklileri 1-5 Temmuz tarihlerinde maaşlarını alıyor, SSK ve Bağkur emeklileri de 17-28 Temmuz arasında maaşlarını alıyor. Eğer yetişirse söz konusu zamlı maaşların bayramdan önceye alınması da bekleniyor. Bu konuyla ilgili son kararı yetkili makamlar verecek.

Milyonlarca emekliye çifte ödeme müjdesi! Hesaplara yatıyor! Bu tarihleri sakın kaçırmayın!

İKRAMİYELER NE ZAMAN YATACAK?

Milyonlarca emekli tarafından merakla beklenen emekli ikramiyeleri Kurban Bayramı'ndan önce hesaplara yatacak. Kurban Bayramı arifesi 8 Temmuz'a, Kurban Bayramı'nın birinci günü de 9 Temmuz Cumartesi gününe denk geliyor. Söz konusu ikramiyeler şu ana kadar bayramdan önce hesaplara yatırıldı. Kurban Bayramı hazırlığı, Ramazan Bayramı’ndan farklı şekilde kurbanın alınması, kesim yerinin belirlenmesi gibi daha erken planlamalar gerektiriyor. Bu nedenle de söz konusu  bayram ikramiyelerin biraz daha erken yatması muhtemel.  Fakat ödemenin son haftaya kalabileceğini de hesaba katılırsa emekli ikramiyelerinin 4-8 Temmuz arasında hesaplara yatması bekleniyor. Ancak daha erken bir olasılıkta ise 27 Haziran ile 1 Temmuz haftası gündeme gelebilir. 

Milyonlarca memuru sevindiren haber! Hazine Bakanı memura ne kadar zam yapılacağını açıkladı

Emekli ve memurların zamlı maaşlarının Kurban Bayramı öncesinde yatacağı tarih!

Emekli ikramiyesinde son dakika! Zam gelecek mi? Emekli ikramiyeleri ne zaman yatacak? Hemen bu tarihlere bakın!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön