23 / 04 / 2024

Milyonlarca EYT'li bekliyor! İşte masadaki 3 formül

Milyonlarca EYT'li bekliyor! İşte masadaki 3 formül

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın emeklilikte yaşa takılanlar konusunu gündemine alıp konu hakkında bir çalışma yürütmesi emeklilik hayali kuran milyonları heyecanlandırıyor. İşte EYT sorununun çözümü için üzerinde durulan 3 detay.



Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, 8 Eylül 1999'dan önce sigortalı olanların emekliliği hak etme koşullarının değiştirilmesiyle ortaya çıkan emeklilikte yaşa takılanlar ( Eyt ) konusunu gündemine getirdi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Eyt'lilerle ilgili bakanlıkta bir çalışma grubu oluşturulduğunu ifade etti.

YIL SONUNA KADAR TAMAMLANMASI BEKLENİYOR
Eyt'nin çözümü için şu ana kadar resmi olarak üzerinde kararlaştırılmış net bir formül bulunmuyor. Ancak gelen talepler ve dünyadaki örnekler üzerinden bazı formüllerin üzerinde durulmakta. Sorunun çözümü için farklı formülleri masaya yatıran Bakanlığın, yıl sonuna doğru çalışmasını tamamlaması beklenmekte.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön