25 / 04 / 2024

Mimarnet, inşaat firmalarına danışmanlık hizmeti veriyor!

Mimarnet, inşaat firmalarına danışmanlık hizmeti veriyor!

Kaplıca sektörüne kazandırdığı tuz banyolarıyla adını duyuran Mimarnet Design & Build, inşaat sektöründe faaliyet gösteren yatırımcı şirketlere danışmalık hizmetleri sunmaya devam ediyor. Mimarnet müşterilerine birçok alanda hizmet sunuyor...



Kaplıca sektörüne kazandırdığı tuz banyolarıyla adını duyuran Mimarnet Design&Build, inşaat sektöründe faaliyet gösteren yatırımcı şirketlere danışmalık hizmetleri sunmaya devam ediyor. Firmayı 2008'de faaliyete geçirdiklerini kaydeden Mimarnet Design&Build firma sahibi Hayati Çulha, "Mimarnet Design&Build anlayışı; projeye bakışı, uygulama sürecindeki kalite, zaman ve maliyet üçgenini en optimum değerde buluşturması, müşterisinin yapısına uygun sonsuz hizmet bakış açısı ile fark yaratan bir değerdir" dedi. Çulha, ISO 9001 kalite yönetim belgesi ile hizmet verdiklerini söyledi. 


Müşterilerine birçok alanda hizmet sunduklarını aktaran Mimarnet Design&Build firma sahibi Hayati Çulha, inşaat sektöründe faaliyet gösteren firmalara yurtiçi ve yurtdışı projelerde yönetim danışmanlığı, mühendislik, müşavirlik, proje yönetimi, kalite kontrol ve toplam kalite yönetimi, hak talepleri yönetimi, kontrat mühendisliği, uluslararasi tahkim hazırlığı ve teknik danışmanlığı alanlarında danışmanlık yaptıklarım kaydetti. Çulha, 2010 yılından itibaren ISO 9001 kalite yönetim belgesini alarak hizmetlerini yüksek standartlarla sürdürdüklerini vurguladı. 


"A'dan Z'ye müşterilerin ihtiyacı olanı sunuyoruz" Firma anlayışlarının çok yönlü olduğunu vurgulayan ve bu kapsamda profesyonelce A'dan Z'ye müşterilerin ihtiyacı olanı sunduklarını belirten Hayati Çulha, "Konsept projeler, her türlü mimari projeler, sistem ve detay projeleri, statik, betonarme ve çelik konstrüksiyon projeler, mekanik tesisat projeleri, elektrik tesisat projeleri, çevre düzenleme ve peyzaj projeleri, dekorasyon ve iç mimari proj eleri, şehir planlama ve kentsel tasarım projeleri, proje görselleştirmeleri, üç boyutlu çizimler ve animasyon, aplikasyon ve plankote hazırlanması, harita ve pafta uygulamaları, tevhid-ifraz, tapu uygulamaları, metraj, keşif özeti, ihale dosyası, inşaat ve yapı ruhsatı işlemleri gibi alanlarda bir çözüm ortağı olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz" şeklinde konuştu. 


Bugüne kadar yer aldıkları ve gelişimine katkıda bulundukları projelerle ilgili bilgi de veren Hayati Çulha, Büyük Anadolu Oteli SPA Merkezi Projesi, Le111II İdle on İnşaat Ultra Lüks 7 Villa Projesi, Çayyolu TEİAŞ Etiler Misafir Evi Projesi, TEDAŞ Konferans Salonu Projesi, Karayolları Genel Müdürlüğü 8. Bölge Müdürlüğü İdari ve Ek Bina Projesi, Sivas Revaq Otel Projesi, Sivas Yerliyurtlar Otel Projesi, Eyüpoğlu İnşaat Konutları ve Çayyolu, ST Petersburg Cafe Street projelerinin 2010-2011 yılında imza atıkları projeler olduğunu bildirdi. 


"Kredilerle ilgili teknik ve danışmanlık hizmeti veriyoruz" Dünya Bankası ve Avrupa Birliği .kredileri ile ilgili de teknik ve idari danışmanlık hizmeti verdiklerinin altını çizen Hayati Çulha, "İdare ve yönetimlerle işbirliği yaparak, ihale öncesi her türlü sözleşme, şartname hazırlığı ve müteahhit firma seçimine kadar danışmanlık hizmetleri vermek, iş programları konusunda özellikle kritik yörün gemetodu (CPM) kullanılan her türlü programın analizini ve projeye uygunluğuna göre seçimini yapmak, her türlü hak ediş programının, iş programları, bütçe kontrolleri ve şantiye yönetim programları gibi etkin şantiye ve proje yönetimi danışmanlıkları yapmak, iş programları ve bütçe, nakit akışı ve buna bağlı olarak stok-kontrol diyagramları hazırlamak ve iş süresince yönetmek, özellikle inşaat sektörü içinde uygun proje ve şartlara göre firma evlilikleri yapmak, sözleşme şartlarına göre oluşabilecek problemlerde firmaların ve idareleri yönlendirerek çözüm önerileri getirmek gibi alanlarda bir çözüm ortağı gibi çalışarak birlikte çaktığımız müşterilerin ihtiyaçlarını geniş bîr yelpazede karşılıyoruz" diye konuştu. 


Dünya Özel Ek


Geri Dön