25 / 04 / 2024

 MIPIM 2018 Fuarı 13 Mart'ta başlıyor!

 MIPIM 2018 Fuarı 13 Mart'ta başlıyor!

  MIPIM 2018’de Türkiye, 250 kuruluş ve 700 kişilik temsiliyetle çıkarma yapacak. 13-16 Mart 2018 tarihlerinde Fransa’nın Cannes şehrinde yapılacak emlak fuarı gayrimenkul alanındaki tüm paydaşları buluşturacak. 



Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Fransa’nın Cannes şehrinde gerçekleştirilecek fuarda gayrimenkul ve mimarlık şirketleri kadar şehirler ve ilçeler düzeyinde katılım dikkat çekiyor.

Balıkesir, Beyoğlu, Bursa’dan Osmangazi, Gaziantep, Hatay, İstanbul ve Sivas’ın dev projeleriyle yer alacağı fuara dair en önemli gelişmelerden biri de Bakanlık düzeyinde katılım olacak.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ve Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan’ın da katılımlarının olacağı fuarda uluslararası çevrelerin dikkatle izleyeceği etkinliklerden biri de “İpek Yolu: Türkiye’den Dünyaya Açılan Kapı” Ana Oturumu olacak. Bakan Özhaseki’nin açılış konuşmasını yapacağı oturumda küreselleşen dünyada yeniden gündeme gelen İpek Yolu coğrafyasında ortaya çıkacak yeni yatırım fırsatları ve bu doğrultuda İpek Yolu’nun tam da merkezinde yer alan Türkiye’deki fırsatlar ele alınacak. Diğer yandan Türkiye için planlanan B2B sayısı 4 bine ulaşırken, B2B’lerin yoğunlaştığı coğrafyalar ise Avrupa, Ortadoğu, Asya, Uzakdoğu ülkeleri ve Rusya olarak ön plana çıkıyor.


Geri Dön