18 / 04 / 2024

Mirage Rezidans ve Sur Yapı İlkbahar'da yüzde 10 indirim!

Mirage Rezidans ve Sur Yapı İlkbahar'da yüzde 10 indirim!

Sur Yapı, konut alıcılarından gelen yoğun talep üzerine Güneşli ve Sultanbeyli’de iki yeni projeye başlıyor. Projelerin toplam değeri 550 milyon lira.



Avrupa ve Anadolu yakasında pek çok projesi bulunan Sur Yapı, Güneşli ve Sultanbeyli’de iki yeni projeyi başlattı. Güneşli’de yer alacak Mirage Rezidans Projesi, 300 milyon liralık yatırım değeriyle, 17 katlı 3 bloktan oluşacak. 342 rezidansın bulunacağı projede 60 dükkandan oluşacak bir de alışveriş caddesine yer veriliyor. 1+1’deN 4+1’e kadar daire seçeneklerinin olduğu projede satış fiyatları 340 bin liradan başlayarak 1 milyon 340 bin liraya kadar çıkıyor. Projelerde yüzde 10 lansman indirimi uygulanacak.

Daha önce aynı bölgede yaptıkları Sur Yapı Corridor projesine yoğun talep aldıklarını belirten Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, “Corridor projemizin başarısı ve bölgenin geleceğine inancımızla burada yeni bir yer aramaya başladık. Metro Cash & Carry’nin hemen yanında Nuryıldız Tekstil’e ait arsa için anlaşma yaptık” dedi.


İmar planı avantajlı

Elmas, Güneşli’de proje gerçekleştirmenin ‘doğru kentleşmeye’ katkı sunduğuna vurgu yaparak, bölgenin imar planlarının da buna izin verdiğini söyledi. Elmas, “Sadece bir site mantığı çevreyle iletişimi kısıtlıyor. Güneşli’de ise konutlar, ticari alanlar, oteller gibi pek çok ünite güzel bir doku oluşturuyor. Bu imar planlarının da sayesinde Güneşli’nin 10 yıl içinde güzel bir kent dokusu olacak. Örnek bir bölge olacağını düşünüyoruz” diye konuştu.

Etap etap büyütecek

Sur Yapı’nın satışa çıkardığı ikinci projesi ise 250 milyon liralık ytırımla hayata geçirilecek Sur Yapı İlkbahar. İki etap olarak planlanan Sur Yapı İlkbahar projesinin ilk etabında 304 konut, ikinci etabında 200 konutla toplam 504 konut yer alacak. Projede satış fiyatları 185 bin lira ile 860 bin lira arasında değişiyor. Altan Elmas, projenin hemen yanında bulunan arazi sahipleriyle anlaşma sağlanırsa 3. ve 4. etaba da başlayacaklarını söyledi. Eğer anlaşma yapılırsa ilkbahar projesi 1000 konuta ulaşacak. Elmas, Sultanbeyli’de yükselecek projeye, daha önce bölgede geliştirilen İdilia projesinin başarısıyla ihtiyaç duyulduğunu anlattı.


Az katlı, meyve bahçeli

Elmas, Sur Yapı İlkbahar projesinde ‘meyve bahçeleri, göletler ve hobi bahçeleri yer alacağını söyledi. Elmas, “Az katlı ve yatay mimarinin avantajlarından faydalanacağız. Çocuklar, kiraz, elma ve zeytini dalında görecek. Bahçeli, geniş teraslı dairelere yer vereceğiz” diye konuştu.


Milliyet 


Geri Dön