23 / 04 / 2024

Missistanbul Projesi'nde 302 bin TL'ye!

Missistanbul Projesi'nde 302 bin TL'ye!

Missistanbul projesinde hayat devam ediyor. 2+1 dubleks, 3+1, 4+1 ve dubleks dairelerden meydana gelen projede toplam 936 konut yer alıyor. Proje kapsamında 302 bin TL den başlayan fiyatlarla satışta olan son 55 daire yeni sahiplerini bekliyor



Emlak Konut GYO nın gerçekleştirdiği Missistanbul projesinde hayat devam ediyor. İstanbulun merkezinde havaalanı, Tem otoyolu ve olimpiyat stadına olan yakınlığı ile şehirle iç içe olan missistanbul gözde bir yaşam merkezi oldu.

Projenin içinde sosyal donatılarıyla da öne çıkan missistanbulda her türlü ayrıntı düşünülmüş. Açık ve kapalı yüzme havuzları, anfi tiyatro, kapalı otoparkları, sauna, fitnes center, basketbol, voleybol, mini futbol sahası, cep sineması, kafeterya, restoran, yürüyüş parkurları, çocuk oyun alanları, alışveriş merkezleriyle tam bir modern yaşam alanına sahip.

101 bin metrekare alan üzerine kurulan missistanbulda 936 konut bulunmaktadır. Konfor ve kalitenin yanında sitenin güvenliği ve huzuru da göze çarpmaktadır. Deprem yönetmeliğine uygun inşa edilen konutlar da 2+1 dubleks, 3+1, 4+1 ve dubleks dairelerde mevcuttur. 302 bin TL den başlayan fiyatlarla satışta olan son 55 daire yeni sahiplerini bekliyor.

Proje kapsamında ayrıca açık yüzme havuzu, basket sahası, tenis kortu, halı saha, kapalı spor kulübü, fitness alanı, Türk hamamı, sauna, buhar odası, Fin hamamı, kafe ve restaurant, 3 adet özel yapım çocuk oyun alanı, 6 adet süs havuzu, kameriyalar, kütüphane bulunuyor.

Şehrin merkezinde, ulaşım kolaylığı olan fakat şehrin stresinde uzak bu projede, konut sahibi olmak isteyenlere Emlak Konut GYO farklı ödeme seçenekleri de sunuyor.

0212 671 76 80
www.misstanbul.com

 


Kübra Genç/Emlakkulisi.com


Geri Dön