25 / 04 / 2024

MODEKO Fuarı 6 Nisan'da yapılacak!

MODEKO Fuarı 6 Nisan'da yapılacak!

Mobilya sektörü için katılımın prestij haline. geldiği MODEKO Fuarı'na sayılı günler kala son hazırlıklarda tamamlandı. Sektör temsilcilerinin ürünlerini görücüye çıkartacağı fuar, 6 -10 Nisan 2011 tarihleri arasında Uluslararası İzmir Fuar'ında...



Efor Fuarcılık tarafından düzenlenen fuar organizasyon 6-10 Nisan 2011 tarihleri arasında Uluslararası İzrr Fuar'ında, 25 bin metrekarelik bir alanda gerçekleşiyor. Mobilya sektörünün nabzını tutan 22'inci MODEK fuarında yerli alıcıların yanı sıra; İran, Irak, Azerbaycan \ Yunanistan'dan çok sayıda alıcı bulunuyor, 184 katılım firmanın ürünleri sergileniyor. Fuar kapsamında, 1A ile 1 numaralı hollerde büro mobilyaları, 2 nurfıaralı hok fabrikasyon ürünler, 3 ve 4 numaralı hollerde ise avanga mobilyalar görülebilir. Öte yandan, organizasyon kapsamında 'En İyi Stant' yarışması ve çeşitli sektör konferanslar da düzenliyor.

Yerler aylar öncesinden bitti!
Yerli ve yabancı binlerce ziyaretçiyi buluşturan Türkiye'nin en kapsamlı mobilya fuarı olan MODEKO, bu yıl büyük bir talep patlamasıyla karşılaştı. Geçen yıl yapılan fuardan memnun ayrılan firmalar, 2011 yılınd 25 bin metrekarelik alanın tamamını aylar öncesinde doldurduğunu ve fuara katılmak isteyen diğer firmale üzülerek geri çevirmek zorunda kaldıklarını belirten Efor Fuarcılık yetkilileri, MODEKO 2012 için ise şimdiden tüm çalışmaların tamamlandığını belirti.


Her yıl ziyaretçi akını yaşanıyor
Geçen yıl 178 firmanın katılımcı olarak yer aldı 'MODEKO 2010' fuarını; İran, Irak, Libya, Bulgaristaı Suriye, Gürcistan, Mısır, Katar, Danimarka, Hollanda Ukrayna, Cezayir, Azerbaycan, Lübnan, Yunanistan ve  Rusya'dan olmak üzere 268'i yabancı toplam 25 bin 6A kişi ziyaret etti. Ev ve ofis mobilyalarından, dekorasyon ve aydınlatma ekipmanlarına kadar son trend ürünleri sergileneceği stantlara, bu yıl da yenilikleri yakında takip etmek isteyen sektör profesyonellerinin akın etme bekleniyor.


Nuray Eyigele
Efor Fuarcılık Genel Müdürü
"Ziyaretçilerimiz, dünya standartlarının üzerindeki, kaliteli, ergonomik ve estetik ürünleri beş günlük fuar organizasyonumuzda görme imknı bulacak. İzmir'de mobilyada yeniyi keşfedecekler. Yurdun her köşesinden dünyanın dört bir yanından ziyaretçilerimiz kentimize gelecek. Yurt içinden olduğu gibi yurt dışından da çok sayıda alım heyeti İzmir'de olacak. Fuarımızla yerli mobilya üreticile¬rimizin pazar paylarının artması, ihracat bağlantılarının sağlanması ve yeni müşteri portföyleri edinmeleri sağlanmış olacak".


Tevfik Özdemir
İzmir  Marangozlar  Mobilyacılar  ve  Bilumum  Ağaç  İşleri   ile Uğraşanlar Odası Başkanı
"İşini büyütmek isteyen  herkesin katılması gereken bir fuar olduğunu düşünüyorum. MODEKO 22 yıldır bu sektörün nabzını tutuyor. Hem katılımcıların hem ziyaretçilerin memnun ayrıldığı bu fuar, son 3 yılda ise kabına sığmaz hale geldi. Yerli ve yabancı pazar-larda müşteri bulmak isteyen sektör temsilcilerine fırsat sunan MODEKO Fuarı'na katılımın rekor düzeyde olacağına inanıyorum. Bu da sektöre bir hareket getirecektir".

Mustafa Duğral
İzmir Ticaret Odası Mobilya Meslek Komitesi Başkanı
"Yabancı katılımcılarla uluslararası boyut kazanan MODEKO gibi bir fuarın şehrimizde yapılması İzmirli mobilyacılar açısından baktığımızda bizim için büyük bir şans. Çünkü fuar sayesinde kendimizi çok geliştirdik. Yerli ziyaretçinin yanında, bu yıl kayda değer sayılabilecek bir oranda yabancı ziyaretçinin de MODEKO fuarına katılacağını düşünüyoruz. Böylece, menşei  İzmir  olan mobilyalar, dünya çapında ismini duyurarak ün yapacak. İzmir Ticaret Odası olarak da, bu fuarı sonuna kadar destekliyoruz".

Can Gökçe Uysal
Ege Bölgesi Sanayi Odası Büro Mobilyaları Sanayi Meslek Komitesi Başkanı
"Son moda mobilya ve dekorasyon ürünlerin sergilendiği bu fuar, marka ihracatının gelişimine önemli katkılar sağlıyor. Firmalar arasındaki işbirliğine imkân sunan fuar sayesinde, yerli üreticinin İhracat hacminin de arması fuar tanıtımımız için en iyi fırsattır. Biz komite olarak EBSO desteği ile 'İzmir, OfişJMobilyası Üreticileri Platformunu' oluşturduk. Platform olarak fuara katılımcı firmaları ağırlıyoruz. Fuar ziyaret saatleri dışında da düzenlediğimiz organizasyonlarla sektör temsilcilerini bir araya getirerek, alış verişin hız kazanmasına katkı sağlamayı amaçlıyoruz".

Ali Şemsioğlu
Ege Bölgesi Sanayi Odası Mobilya Meslek Kctmitesi Üyesi
"Sektörümüzde önemli bir yeri olan MODEKO da İzmirli üreticiler ve fuar katılımcısı olarak yerli ve yabancı katılımcı ve ziyaretçileri ağırlamaktan memnuniyet duyacağız. MODEKO'nun özellikle son dönemlerde yapmış olduğu çalışmalar ve bölgemizdeki odalarımızın ve kurumlarımızın verdiği destekle katılimcı firmalar için yeni işbirliklerinin oluşmasında ve yeni pazarlara açılmasında önemli katkılar sağlayacaktır".

Süleyman Avınca
İzm ir Ticaret Odası Mobilya Meslek Komitesi Üyesi
"22'nci kez düzenlenen MODEKO İzmir Mobilya Fuarı kentimizdeki yerli üreticilere çok büyük fayda sağlamakta olup markalaşmamızda önemli bir rol oynamaktadır. İzmir Ticaret Odası'nın da çok önemli destekler verdiği fuarımızda meslek komitesi üyeleri olarak çok yoğun çalışmalarda bulunarak bir çok ülkeden alım heyetlerinin davetini gerçekleştirmişlerdir. Fuar süresince çok önemli iş bağlantıları yapılacak olan fuarımızın hayırlı olmasını dilerim".

 


Geri Dön