24 / 04 / 2024

Modern mutfak modelleri!

Modern mutfak modelleri!

Kadınların evinde en çok kullandığı kısımlardan bir tanesi de mutfaklar kuşkusuz. Bazı bayanlar gününün uzun vakitlerini mutfakta geçiriyor. Bu yüzden ev hanımları bu mekanı daha yaşanılır kılma ve tatlı bir hava yaratma amacı ile daha çok özenir.



Kadınların evinde en çok kullandığı kısımlardan bir tanesi de mutfaklar kuşkusuz. Hatta bazı bayanlar gününün uzun vakitlerini mutfakta geçiriyor. Bu yüzden ev hanımları bu mekanı daha yaşanılır kılma ve tatlı bir hava yaratma amacı ile daha çok özenir.


Yemeklerinizi hazırlarken ya da çekirdek aileniz ile mutfak masanızda kahvaltınızı yaparken, yemeğinizi yerken mutfak dekorasyonunuz içinizi ısıtacak en önemli faktör.


Mutfakları modern göstermek için verebileceğimiz fikirler arasında kareli mutfak perdeleri, şirin sandalye minderleri, renkli çiçekler ve baharatlıklar sayılabilir. Ayrıca taşlarda kullanılan mozaik desenler, çiçek desenleri, yerdeki halınız ile yaratacağınız ahenk mutfağınızda yine modern bir görünüm sağlayabilir.


Tavana taktığınız avize, lavoba, tezgah, beyaz eşyalar ve ocağa kadar modern renklerde ve görünümde tercihler yaparak mutfak dekorasyonunuza farklı bir karakter katmak sizin elinizde.


Dolaplarda kullanılan renkler ile masanızda kullanabileceğiniz farklı, karşıt renkler ile yeni bir soluk yaratabilirsiniz. Yaşanılan en güzel anlara şahit olan mutfaklar günün ilk saatlerinde kahvaltılara eşlik ederken ev hanımlarının yemek hazırlıkları, pasta yapımları anlarına mekan oluyor.


Bu anları eğlenceli, zevkli, unutulmaz hale getirebilmek amacı ile mutfaklarınızda verdiğimiz bu tavsiyeleri uygulayabilirsiniz.


Hürriyet Yazar Kafe


Geri Dön