24 / 04 / 2024

Modoko, dekorasyon ve mobilyada 1960 rüzgarları estirecek!

Modoko, dekorasyon ve mobilyada 1960 rüzgarları estirecek!

Mobilya Modasının Başkenti Modoko, dekorasyonda 2012 yılının trendlerini açıkladı. Modoko Yönetim Kurulu Başkanı Etem Özçelik, "Bu yılın trendinde 1960lı yılların İngiliz ve Fransız tarzından etkileşimler görülecek. Ayrıca doğaya da bir dönüş söz konusu"



 

2012de tüketicilerin geçmişe duydukları özlemden dolayı kişiye özel üretimin artacağını ifade eden Modoko Yönetim Kurulu Başkanı Etem Özçelik, Bu yılın trendinde 1960lı yılların İngiliz ve Fransız tarzından etkileşimler görülecek. Ayrıca doğaya da bir dönüş söz konusu dedi.

Mobilyanın tasarsım üssü Modoko, 2012 yılının dekorasyon trendlerini açıkladı. Modoko Yönetim Kurulu Başkanı Etem Özçelik, 2012de tüketicilerin geçmişe duydukları özlemden dolayı kişiye özel üretimin artacağını söyledi. Son dönemlerde tüketicilerin kendi ruh hallerini yansıtacak mobilyalara rağbet ettiklerini ifade eden Özçelik, Bu yüzden istenilen ürünlerin üretimini yapan firmalar ön plana çıkacak. El yapımı mobilya yapan butik firmalara talebin de arttığı bir yıl olacak dedi.

2012 mobilya modasında, 1960lı yılların esintilerinin olacağını belirten Etem Özçelik, şunları söyledi: İngiliz ve Fransız tarzının karışımıyla nostaljik çizgilerin kendine özgü yorumlanmış şekli 2012 yılının mobilya trendini yansıtacak. Diğer senelere kıyasla doğallık ve rahatlık ön planda olacak. Vintage aksesuarları bu sene de görmek mümkün fakat doğallıktan yana olanlar daha sade tasarımları tercih edecek.

 


Geri Dön