19 / 04 / 2024

Modoko, yeni reklam filmi hazırladı!

Modoko, yeni reklam filmi hazırladı!

Modoko, marka, kişiye özel tasarım, zengin çeşit ve uygun fiyat gibi özelliklerini ön plana çıkaran yeni bir reklam kampanyası  başlattı



Kampanya için hazırlanan dört versiyon reklam filminde Modoko'nun temel özellikleri anlatılıyor. Modoko Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Türkoğlu, geçen yıl 'Gelmen Lazım, Görmen Lazım' ana konsepti ile başlattıkları iletişim stratejisine bu yıl Modoko'nun tüketici için farkını ortaya koyan yeni bir iletişim kampanyasıyla yeni bir boyut kazandırdıklarını söyledi. Modoko'nun yeni kampanyası, mecra olarak televizyon, radyo, sinema ve yazılı basında yer alıyor.

Modoko Yönetim Kurulu Başkanı Etem Özçelik yeni reklam kampanyası ve iletişim stratejisi hakkında bilgi verdi. Başkan Etem Özçelik, 2009 yılında krizden az da olsa etkilendiklerini fakat mevcudu korumayı başardıklarını belirterek, müşteri bazında kayıplarının olmadığını 2010 yılının ilk çeyreğindeyse bir ivme yakaladıklarını söyledi. Modoko olarak 350 mağaza ve tedarikçilerle 30 bine yakın istihdam sağladıklarını, Türkiye'nin ilk mobilya sitesi olduklarını belirten Özçelik, mobilyacıların ihracattaki payının orta ve uzun vadede arttırılabilmesi ve sürekliliğinin sağlanabilmesi için sektörde yaşanan olumsuzlukların çözüme kavuşturulması gerekir' dedi. Mobilya sektöründe tanıtım, imaj, rekabet, tasarım, markalaşma, Ar-Ge, inovasyon, standardizasyon, finansman, üretim maliyetlerinin düşürülmesi, lojistik ve eğitimli iş gücü gibi konulardaki sorunların altını çizen Etem Özçelik, son olarak Dış Ticaret Müsteşarlığı tarafından düzenlenen `Mobilya Çalıştayı'na katılarak bu sorunları dile getirdiklerini belirtti.

Modoko'nun yeni reklam filmlerinde mobilyada marka tutkunu, kendine özel tasarım ve zengin çeşidi aynı zamanda uygun fiyatla satın almak isteyen tüketiciye sesleniliyor. F&C Marka İletişimi tarafından üretilen stratejiye uygun olarak Modoko içerisinde çekilen filmin yönetmeni gelecek vaat eden genç yönetmenlerden Abdullah Özkan. Filmde yer alan müzikler ise Jingletürk tarafından yapıldı. Reklam filmlerinin çekimi bir günde tamamlandı. Mekanın Modoko caddeleri olması filmlere doğallık katarken tüketiciye alışveriş ortamını da gösteriyor. Modoko, mobilya sektöründe genç ve dinamik tarz iletişim stratejisiyle çok konuşulacak bir kampanyaya imza atarken çıtayı da yükselttiğini gösterdi.

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Modoko, yeni reklam filmi hazırladı
Mobilyanın moda merkezi olarak bilinen Modoko, marka, kişiye özel tasarım ve uygun fiyat gibi özelliklerini ön plana çıkaran yeni bir reklam kampanyası başlattı. 
 
Kampanya için hazırlanan dört versiyon reklam filminde Modoko'nun temel özellikleri anlatılıyor. Modoko Yönetim Kurulu Başkanı Eten Özçelik, geçen yıl 'Gelmen lazım, görmen lazım' ana konsepti ile başlattıkları iletişim stratejisine bu yıl Modoko'nun tüketici için farkını ortaya koyan yeni bir iletişim kampanyasıyla yeni bir boyut kazandırdıklarını söyledi.
Zaman


Geri Dön