10 / 05 / 2024

Modoko Yıllık Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı yapıldı

Modoko Yıllık Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı yapıldı

Modoko Başkanı Etem Özçelik, "Bu bir bayrak yarışıdır; bayrak, hizli koşana verilir" dedi



Mobilya'nın başkenti Modoko yönetim binasında gerçekleştirilen yıllık olağan mali genel kurul toplantısında yönetim kurulu, denetleme kurulu ve 2010 yılı bütçesi ayrı ayrı oybirliği ile ibra edildi.

“Modoko'nun Yıllık Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı” yapıldı. Modoko yönetim binasında 170 üyenin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, seçimli olağan genel kurul toplantısının  2011 yılında olacağı belirtilerek yönetim kurulu, denetleme kurulu, 2009 ve tahmini 2010 yılı bütçeleri ayrı ayrı oybirliğiyle ibra edildi. Modoko denetim kurulu tarafından  mali kurul için hazırlanan 2009 yılı faaliyet raporunda ise borç-alacak farkıyla 371 bin 370 Türk Lirası ile kar belirtilirken, 2010 yılı için ise denk bir bütçe öngörüldüğü kaydedildi.

Toplantının başında üyelere bir konuşma yapan  Modoko Başkanı Etem Özçelik, “Bu bir hizmet yarışıdır. Bugüne kadar arkadaşlarımızla birlikte yaptığımız çalışmaların üyelerimiz tarafından onaylandığını görmek güzel. Modoko yönetimi olarak bundan sonra üyelerimizi ve  müşterilerimizi memnun edecek yeni projeler için çalışacağız” dedi. 

Mali genel kurulda ibra edilen Modoko yönetimi aynı kadro ile çalışmalarına devam ediyor. Modoko Yönetim Kurulu listesini şu isimler oluşturuyor: Etem Özçelik, Kemal Turgut, Ahmet Duymaz, Alemdar Başyiğit, Zati Adalı, İlhan Türkoğlu, Ali Demirkol, Rıdvan Şengül ve Orhan Özgenç. Modoko denetleme kurulu üyeliklerinde ise Selahattin Yılmaz, Emrulllah Çetinkaya ve M. Kamil Ayaz bulunuyor.

Mali genel kurul toplantısında 2010 yılına ilişkin 5 milyon 680 bin TL'lik bütçe de genel kurul üyeleri tarafından oybirliğiyle kabul edildi.


Geri Dön