19 / 04 / 2024

Module T Prefabrik Sistemleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Module T Prefabrik Sistemleri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile bugün Yiğit Özdemir tarafından kuruldu.



Module T Prefabrik Sistemleri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile bugün Yiğit Özdemir tarafından kuruldu.

Module T Prefabrik Sistemleri Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
- Yurtiçi ve yurtdışında her nevi prefabrik bina, konut, tesis ve benzeri prefabrik yapıların pazarlaması, alım, satım, ithalat, ihracat, ve toptan ticaretini yapmak. - Yurtiçi ve yurtdışında her nevi prefabrik yapıların inşa edilmesi, kurulumu, montajı, tasarımı, dekorasyonu, tamiratı, tadilatı, bakımı, nakliyesi, personel ve iş gücü planlaması, sistem ve organizasyon denetimlerini ve çevre düzenlemesi işlerini yapmak. - Yurtiçi ve yurtdışında her nevi prefabrik yapıların inşa edilmesi için gerekli olan her türlü inşaat malzemelerinin, elektrik ve sıhhi tesisat malzemelerinin, her türlü mobilya ve tekstil ürünlerinin, her türlü ısıtma soğutma ve havalandırma sistemlerinin, klima ve aksesuarlarının alım, satım, ithalat, ihracat, ve toptan ticaretini yapmak. -Beton, metal, ahşap, plastik, demir ve çelik ürünlerinden yapılmış prefabrik konut, işyeri, depo, ofis, fabrika, tesis ve benzeri yapılar için gerekli olan her türlü malzeme, hırdavat ürünleri, makine, cihaz, alet ve edevatlar, teçhizatlar, kalıp ve yedek parçalar, donanımlar, elektrik ve elektronik parça ve ekipmanlar, otomasyon sistemleri, yazılımlar, bilgisayar ve teknoloji ürünlerini alım, satım,ithalat,ihracat ve toptan ticaretini yapmak. - Sirket istigal konusu ile ilgili kamu veya özel kurumlar tarafından düzenlenen ihalelere katılabilir, yurtiçi ve yurtdışındaki kurumlara teklifler verebilir, ihale karsılıgı isler yapabilir. - Prefabrik inşaat sektörü için yurtiçi ve yurtdışında düzenlenen fuarlar, toplantılar, sergiler, gösteriler, eğitim ve seminerler, kongre ve benzeri organizasyonlara katılabilir.


Geri Dön