19 / 04 / 2024

Moe's Southwest Grill, İstanbul Sapphire'e geliyor

Moe's Southwest Grill, İstanbul Sapphire'e geliyor

Ünlü restoran zinciri Moe's Southwest Grill, ilk denizaşırı restoranını Türkiye'de açacak



Merkezi ABD'nin Atlanta kentinde bulunan Focus Brands Inc. şirketi altında faaliyet gösteren ünlü restoran zinciri Moe's Southwest Grill, ilk denizaşırı restoranını Türkiye'de açacak.

Bloomberg internet sitesindeki habere göre, Carvel dondurma ve Cinnabon restoranlarının da sahibi olan Focus, hızlı büyüyen restoran zinciri Moe's Southwest Grill'i okyanus ötesine taşıyor. Bu kapsamda, Meksika yemekleri gibi güneybatı Amerika mutfağı ağırlıklı çalışan Moe's'in denizaşırı ilk restoranı İstanbul'daki Sapphire'de eylül ayında açılacak. Focus Brands International Başkanı Mike Shattuck, şirketin Türkiye'de 2016 yılına kadar 40 Moe's restoranı açmak üzere "franchise" anlaşması imzaladığını söyledi.
Hürriyet

Konu ile ilgili basında yer alan diğer haberler

Moe's, kıta dışı ilk restoranı için Türkiye'yi seçti
Merkezi ABD'nin Atlanta kentinde bulunan FOCUS Brands Inc. şirketi altında faaliyet gösteren ünlü restoran zinciri Moe's Southwest Grill, ilk denizaşırı restoranını Türkiye'de açacak. Bloomberg internet sitesindeki habere göre, Carvel dondurma ve Cinnabon restoranlarının da sahibi olan FOCUS, kendisine bağlı en hızlı büyüyen restoran zinciri Moe's Southwest Grill'i okyanus ötesine taşıyor. Bu kapsamda, Meksika yemekleri gibi güneybatı Amerika mutfağı ağırlıklı çalışan Moe's'in denizaşırı ilk restoranı İstanbul'daki Sapphire Kulesi'nde eylül ayında açılacak. FOCUS Brands International Başkanı Mike Shattuck, konuyla ilgili olarak, şirketin Türkiye'de 2016'ya kadar 40 Moe's restoranı açmak üzere "franchise" anlaşması imzaladığını söyledi.

TÜRKİYE DOĞUMLU
Ancak habere göre, başlangıçta ilk deniz aşırı restoranı Türkiye'de açmayı planlamayan firma, Türkiye doğumlu işadamı David Ergisi'nin girişimleriyle bakışlarını Türkiye'ye çevirdi. David Ergisi de Türkiye'de "fast-food" zincirinin geliştiğini ve güneybatı Amerika mutfağına ilginin arttığını fark ettiğini belirterek, Moe's ile Türkiye'ye, "fast-food" tarzı restoranlarda yüksek kalite yemeklerle yeni bir tarz getirmeyi planladıklarını anlattı.
Sabah

ABD'nin `kebapçısı' Moe's 40 restoranla Türkiye'de 
Acı baharatlarıyla ünlü Meksika yemekleriyle tanınan ABD'li fast-food zinciri Moe's ilk denizaşırı restoranını Sapphire'de açacak. Moe's'in 6 yıllık hedefi ise 40 restoran

Merkezi ABD'nin Atlanta kentinde bulunan FOCUS Brands Inc. şirketi altında faaliyet gösteren ünlü restoran zinciri Moe's Southwest Grill, ilk denizaşırı restoranını Türkiye'de açacak. Bloomberg internet sitesindeki habere göre, Carvel dondurma ve Cinnabon restoranlarının da sahibi olan FOCUS, kendisine bağlı en hızlı büyüyen restoran zinciri Moe's Southwest Grill'i okyanus ötesine taşıyor. Bu kapsamda, Meksika yemekleri gibi Güneybatı Amerika mutfağı ağırlıklı çalışan Moe's'in denizaşırı ilk restoranı İstanbul'daki Sapphire Kulesi'nde eylül ayında açılacak. FOCUS Brands International Başkanı Mike Shattuck, konuyla ilgili olarak, şirketin Türkiye'de 2016 yılına kadar 40 Moe's restoranı açmak üzere franchise anlaşması imzaladığını söyledi.

TÜRKİYE'DE DOĞDU
Ancak habere göre, başlangıçta ilk deniz aşırı restoranı Türkiye'de  açmayı planlamayan firma, Türkiye doğumlu işadamı David Ergisi'nin girişimleriyle bakışlarını Türkiye'ye çevirdi. Ergisi de Türkiye'de fast-food zincirinin geliştiğini ve güneybatı Amerika mutfağına ilginin arttığını fark ettiğini belirterek, Moe's ile Türkiye'ye, fast-food tarzı restoranlarda yüksek kalite yemeklerle yeni bir tarz getirmeyi planladıklarını anlattı.
Star


Geri Dön