26 / 04 / 2024

MOSDER: Mobilyada gelecek İMOBda belirlenecek!

MOSDER: Mobilyada gelecek İMOBda belirlenecek!

8. İstanbul Mobilya Fuarı (İMOB 2012) 31 Ocak 04 Şubat 2012 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi / CNR Expoda gerçekleştirilecek. İMOB 2012, 173 ülkeye ihracat yapan Türkiye mobilya sektörünün en güzel örneklerini gözler önüne serecek



Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) işbirliği ile ITE Group Plc. Türkiye Ofisi E Uluslararası Fuarcılık (EUF) tarafından düzenlenen İMOB 2012, Türkiye ve dünya mobilya sektörünün birlik platformu olacak. Tasarım ve kalitesiyle ünlenen İtalyaya bile mobilya ihracatı gerçekleştiren sektörün buluşma noktası İMOB 2012, yeni iş alanlarının açılmasını sağlayan merkez konumunda yer alacak.

Fuara katılan 300ü aşkın katılımcı ve 1000den fazla marka, 100 bin ziyaretçi beklenen İMOB 2012 aracılığıyla iş alanlarını genişletecek. Toplam dokuz salonda gerçekleştirilen İMOB 2012, Türk markalarının dünyaya sunulan vitrini olurken, Avrupadan Asyaya Ortadoğudan Afrikaya geniş coğrafyadaki mobilya profesyonellerinin her yıl merakla beklediği fuar olma ayrıcalığı taşıyor.


Türk mobilyası stili dünyanın gözdesi

Tasarımı ve kalitesiyle farklı coğrafyalarda yoğun ilgi gören Türk mobilyası İMOB 2012 ile kapılarını dünyaya açıyor. İşlevselliğiyle öne çıkan, özgün tasarım fikirleriyle hayat bulan mobilyaların sergileneceği İMOB 2012, Türkiye ve dünya mobilya sektörünün en büyük buluşma merkezi olacak. Özgün çizgisiyle global ölçekte konumunu güçlendiren Türk mobilyasının sergileneceği İMOB 2012, tasarım zirvesine dönüşecek. Türk mobilyasının yakın coğrafya başta olmak üzere tüm dünyanın gözdesi olması nedeniyle, İMOB 2012nin ziyaretçi akınına uğraması bekleniyor. Türk mobilyası akımını yansıtan en özgün ürünleri görmek ve ülkelerinde satmak üzere 100ü aşkın ülkeden gelecek mobilya profesyonelleri ile satınalma yöneticileri için İMOB 2012 büyük önem taşıyor. Fuar kapsamında düzenlenecek Tasarım Yarışması ile katılımcı firmaların birbirinden farklı tasarımları yarışacak.

Türkiye, tasarım devi İtalyaya da ihracat yapıyor

2010 yılında 1 milyar 414 milyon dolar ihracat yapılan mobilya sektörü, İtalyaya yapılan ihracatın oranıyla da göz dolduruyor. Türkiye mobilya sektörü, tasarım ve kalitesiyle dünyanın gözde ülkesi İtalyaya 2010 yılında 14 milyon 115 bin dolarlık ihracat gerçekleştirdi.

İMOB 2012, mobilya sektörünü farklı bir konseptte buluşturarak, katılımcılarına yepyeni ayrıcalıklar sunacak.



Geri Dön