26 / 04 / 2024

Motorine 66 kuruş zam geldi!

Motorine 66 kuruş zam geldi!

Motorin fiyatlarına yarından itibaren geçerli olmak üzere 66 kuruş zam yapıldı.



Motorin fiyatlarına 66 kuruş zam yapıldı. Motorine 66 kuruş zam gelmesinin ardından, Ankara'da motorinin litre fiyatı 9.41 liradan 10.07 liraya, İstanbul'da 9.35 liradan 10.01 liraya, İzmir'de 9.43 liradan 10.09 liraya yükselecek.

 Motorine 66 kuruş zam geldi!

Sputniknews'de yer alan habere göre; Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası'nın (EPGİS) resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada da şu ifadeler yer aldı: "Akaryakıt Ürünlerinde Fiyat Artışı: 08/12/2021 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; Motorinde 66 KRŞ/LT Pompa satış fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur."

Motorine 66 kuruş zam geldi!

Akaryakıtta zam üstüne zam! 10 liranın üzerine çıkıyor!

Benzin, motorin ve LPG'ye zam geliyor!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön