20 / 04 / 2024

Mudanya Tahirağa Hamamı restorasyon işi ihale edilecek!

Mudanya Tahirağa Hamamı restorasyon işi ihale edilecek!

Mudanya Tahirağa Hamamı çevresi kentsel tasarım restorasyon uygulama inşaatı işi için ihale açtı



Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Mudanya Tahirağa Hamamı çevresi(Eski Zeytin Hali) kentsel tasarım restorasyon uygulama inşaatı işi için ihale açtı.

İnşaat işi genel olarak yaklaşık 820 metrekarelik taban alanlı mevcut tüm dükkanların yıkılarak 660 metrekarelik taban alandan oluşan 27 adet dükkan ve bin 350 metrekarelik meydan düzenlemesinin aslına uygun bir şekilde restore edilerek kullanılır hale getirilmesini kapsayacak.

Yer tesliminden itibaren 240 günlük süreyi kapsayacak olan işin ihalesine sadece yerli firmalar katılabilecek.

İhale, Bursa Büyükşehir Belediyesinde 20 Eylül 2010 tarihinde saat 15.00’te yapılacak. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecek. Firmalar şartnameyi bedel ödeyerek Bursa Büyükşehir Belediyesinden satın alabilecekler.

Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları, ihale günü ihale saatine kadar Bursa Büyükşehir Belediyesine verilecek. İşin tamamı için teklif verilecek olan ihalede katılımcılar teklif ettikleri bedelin yüzde 3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler.
AA


Geri Dön