29 / 03 / 2024

Müdürlük binaları inşaatında estetiğe önem verilecek!

Müdürlük binaları inşaatında estetiğe önem verilecek!

DENİZLİ'de üç yıl önce Çamlık Mesireliği yanında inşa edilen Orman Bölge Müdürlüğü binasının fotoğraf stüdyolarını andırdığını söyleyen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, bundan sonra yapılacak binalarda estetiğe önem vereceklerini açıkladı.



DENİZLİ'de üç yıl önce Çamlık Mesireliği yanında inşa edilen Orman Bölge Müdürlüğü binasının fotoğraf stüdyolarını andırdığını söyleyen Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, bundan sonra yapılacak tüm binalarda estetiğe önem vereceklerini açıkladı. 


Üç yıl önce 7 milyon 500 bin TL harcanarak yapılan, 10 bin metrekare kapalı, 30 bin metrekare açık alana sahip Denizli Orman Bölge Müdürlüğü binasının bahçesinde süs havuzu, kameriyeleri ve otoparkı bulunuyor. Müdürlük binası günde ortalama 20 bin kişinin ziyaret ettiği Çamlık Mesireliği bitişiğinde bulunuyor. Yazılı bir açıklama yapan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Denizli Orman Bölge Müdürlüğü binasının estetiğiyle görenleri büyülediğini söyleyerek, “Yaklaşık 3 yıl önce Çamlık Şehir Ormanı bitişiğine inşa edilen bölge müdürlüğü binası ve bahçesi özellikle açık havada resim çektirmek isteyenlerin uğrak yerlerinden biri oldu. Gelin ve damatların, nişanlanan çiftlerin ve mezuniyet törenleri öncesi öğrencilerin akınına uğrayan bina ve bahçesi açık hava stüdyosu görevi görüyor. Denizli’deki binamız, bundan sonra yapacağımız binalar için de örnek olacak. Estetiğe önem veriyoruz ve bundan sonra inşa edeceğimiz tesisler için de önceliğimiz estetik olacak" dedi.


Hürriyet


Geri Dön