25 / 04 / 2024

Muğla Rüya Park AVM açıldı!

Muğla Rüya Park AVM açıldı!

Muğla Menteşe ilçesinin yeni Alışveriş Merkezi Rüya Park AVM düzenlenen törenle açıldı. Menteşe ilçesinin yeni Alışveriş Merkezi Rüya Park AVM yerel, ulusal ve uluslararası markaları bünyesinde bulunduruyor.



Muğla Menteşe ilçesinin yeni Alışveriş Merkezi Rüya Park AVM düzenlenen törenle açıldı. Menteşe ilçesinin yeni Alışveriş Merkezi Rüya Park AVM yerel, ulusal ve uluslararası markaları bünyesinde bulunduruyor. 23 mağazadan oluşan Rüya Park AVM dünya mutfaklarından fastfood’a kadar farklı alternatifler sunan restoranları, çocuklar için özel eğlence merkezleri, 6 salonlu 700 koltuk kapasiteli modern sineması, ücretsiz kapalı otoparkı ve oto kuaförü ile Muğla’da alışveriş ve sosyal yaşam alanlarına duyulan ihtiyacını karşılamayı hedefliyor.


Rüya Park AVM’nin açılışına, Muğla Valisi Amir Çiçek, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Menteşe Kaymakamı Zeki Arslan, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Mansur Harmandar, Muğla İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Ak Parti İl Başkanı İhsan Küreci, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mehmet Korkmaz, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.


Düzenlenen törenin açılış konuşmasını yapan Rüya Park AVM Müdürü Ertuğ Ortuğ şunları söyledi, “Konuşmama bu vatan için canını feda eden şehitlerimizi rahmetle anarak başlamak istiyorum. Şehitlerimize Allahtan rahmet, yakınlarına ve milletimize sabır diliyorum. Yatırımı Rüya İnşaat tarafından gerçekleştirilen Rüya Park AVM’nin uzun zamandır beklenen ve eşsiz bir yaşam alanı yaratarak Muğla’nın yeni buluşma noktası olacağına inanıyoruz. Burada yalnızca karlı değil, aynı zamanda eğlenceli alışveriş yapmanın keyfini yaşayacaksınız.


Bu amaçla, başta AVM’ye gelen müşterilerimiz olmak üzere kent sakinleri ile sık sık görüş alışverişinde bulunacağız. Siz değerli yöneticilerimizin görüşleri de bizim için büyük önem taşıyacak. Sizlerin kıymetli görüşleri doğrultusunda, yeni projeler hayata geçireceğiz” dedi.


Ortuğ konuşmasına şöyle devam etti,“ Rüya Park AVM olarak, Muğla ekonomisine katma değer ve istihdam sağlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu süreç buraya kolay gelmedi. Bu büyük hayale inanan herkese teşekkür ediyorum. Bizlerle birlikte gecesini gündüzüne katan, bizlere inanan, bizlere bu süreçte destek veren belediyelerimizin yöneticilerine de şükranlarımı sunuyor ve mesai arkadaşlarımı kutluyorum” diye konuştu.Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesildi .Açılış töreni sonrası protokol üyeleri Rüya Park AVM’yi gezdi.


Muğla Hamle Gazetesi


Geri Dön