26 / 04 / 2024

Muğla Bitez Sahili yeniden düzenleniyor!

Muğla Bitez Sahili yeniden düzenleniyor!

MUĞLA'nnın Bodrum İlçesi, Bitez Mahallesi sahilindeki belediye tarafından yapılan düzenleme çalışmalarında sona yaklaşıldığı bildirildi. Sahil yolunda, aydınlatma altyapısı, duş ve 500 metrelik su altyapı hatları hazırlanarak elektrik ve su alt yapısı yen



MUĞLA'nnın Bodrum İlçesi, Bitez Mahallesi sahilindeki belediye tarafından yapılan düzenleme çalışmalarında sona yaklaşıldığı bildirildi.


Bodrum Belediyesi'nin Bitez Mahallesi'ndeki sahil ve çevre düzenleme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Çalışmaları kapsamında 1.5 kilometrelik Bitez sahil yolunda, aydınlatma altyapısı, duş ve genel kullanım amaçlı 500 metrelik su altyapı hatları hazırlanarak elektrik ve su alt yapısı yenilendi. Bunun yanı sıra sahil yolunda tuğla döşemeleri yapıldı. Çeşitli noktalarda peyzaj çalışmaları da yapılırken beş köprü de yenilendi. Mevcut dere yatağı ve yağmur kanalları da temizlenip, taş duvar örülüp, kaynak çalışmaları tamamlandı.


Sahil düzenlemesinin yüzde 80'lik bir kısmının tamamlandığını belirten Bodrum Belediyesi yetkilileri, çalışmaların işletme sahipleri ve vatandaşlarla iletişim halinde hızlı bir şekilde sürdüğünü, bu ay içerisinde bitirilerek hizmete açılacağını kaydetti.



Hürriyet


Geri Dön