26 / 04 / 2024

Muğla'da imar barışı bilgilendirme toplantısı yapıldı!

Muğla'da imar barışı bilgilendirme toplantısı yapıldı!

Muğla İl İdare Şube Başkanları toplantısı yapıldı. Kamu idaresinde birliğin sağlanması amacı ile İl İdare Şube Başkanları, Muğla Valisi Esengül Civelek başkanlığında Menteşe Öğretmenevinde gerçekleştirildi. 



Muğla Valisi Esengül Civelek, toplantıda yaptığı konuşmada, vatandaşların ihtiyaç duyduğu kamu hizmetlerini etkin, hızlı, kaliteli bir şekilde yerine getirmek için çaba gösterdiklerini dile getirdi. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre vatandaşların kamu hizmetlerine erişimi daha hızlı sağalamak istediklerini belirten Civelek, "Mevzuata uygun beklenti ve talepleri çözüm odaklı hizmet anlayışı ile usul ve esaslar çerçevesinde yerine getirmek ve vatandaşlarımızın refah seviyesini, yaşam kalitesini iyileştirmek en önemli görevimizdir. “ diye açıklama yaptı. 

Toplantıda, "imar barışı" uygulamasına ilişkin Çevre ve Şehircilik Müdür Vekili Veysel Şemsi Güner, 2018-2019 eğitim ve öğretim yılı hazırlıkları, ilin mevcut durumu ve eğitim yatırımlarıyla ilgili de İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre tarafından sunum yapıldı.
 


Geri Dön