28 / 03 / 2024

Muğlalı hayırsever işadamı arazisini emniyete bağışladı!

Muğlalı hayırsever işadamı arazisini emniyete bağışladı!

Muğlalı hayırsever işadamı Yunus Büyükkuşoğlu, arazisini lojman inşa edilmesi için emniyete bağışladı. Büyükkuşoğlu ile İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya arasında protokol imzalandı.



Muğla’da arazisini lojman yapımı için emniyete tahsis eden hayırsever Yunus Büyükkuşoğlu ile İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya arasında protokol imzalandı.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre,  hayırsever Büyükkuşoğlu ve İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya arasında Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne tahsis edilen ve Ortaköy Mahallesinde yer alan arsa üzerine yapılması planlanan 40 daireli lojman için protokol imzalandı. 

Muğla Valisi Esengül Civelek önderliğinde düzenlenen protokolde konuşan hayırsever Yunus Büyükkuşoğlu, Muğla’da gerçekleştirdiği projelerinden bahsedip protokolün hayırlı olmasını diledi. 

Vali Esengül Civelek ve Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya ise hayırseverliğin il genelinde teşvikinin öneminin altını çizdi. Protokol, Muğla Valiliği 75’inci Yıl Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen imza töreninin ardından sonlandı.


Geri Dön