19 / 04 / 2024

Muhittin Selvitopu: Karabağlar'da sağlık binalar yapılacak!

Muhittin Selvitopu: Karabağlar'da sağlık binalar yapılacak!

İzmir Karabağlar Belediyesi Aralık ayı meclis toplantısında konuşan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, ilçede sağlıklı binalar yapılmasını hedeflediklerini belirtti.



Karabağlar Belediye Meclisi’nin Aralık ayı toplantısı gerçekleşti. Milliyet'te yer alan habere göre; toplantıda deprem için yürütülen çalışmalar konuşuldu. 

CHP İlçe Başkanı Mehmet Türkbay’ın da katıldığı toplantıda Başkan Muhittin Selvitopu, “Önlem alma konusundaki sorumluluklarımız da ortak... ‘Deprem öldürmez bina öldürür’ anlayışı doğrultusunda, sağlıklı binaları, kentsel dönüşümü yapmamız gerekiyor. Bu konuda yerel yönetimler ve merkezi idare mutlaka birlikte hareket etmeli. Karabağlar’da gerçekleştirdiğimiz plan revizyonlarıyla, sağlıklı binaların yapılmasını hedefliyoruz. Bu konuda çaba harcamaya devam edeceğiz” dedi. 

Başkan Selvitopu, Karabağlar Belediye Meclisi’nin Arama Kurtarma Derneği’ne (AKUT) tahsis ettiği ve Türkiye’nin en büyüğü olan AKUT yerleşkesinin depremin hemen ardından önemli bir görev üstlendiğini vurgulayarak, tahsis kararını alan meclis üyelerine bir kez daha teşekkürlerini sundu. 
 

Karabağlar'da emlak vergisi internetten ödenebilecek!


Geri Dön