20 / 04 / 2024

Muratpaşa Belediyesi Demircikara'yı yeniliyor!

Muratpaşa Belediyesi Demircikara'yı yeniliyor!

Muratpaşa Belediyesi, doğalgaz çalışmaları tamamlanan Demircikara Mahallesi’nde yol ve kaldırımları yeniliyor. Demircikara Mahallesi’nde 20 sokağa toplam 7 bin ton malzeme kullanılarak sıcak asfalt kaplaması ve yol çizgi çalışması yapılacak.



Muratpaşa Belediyesi, doğalgaz çalışmaları tamamlanan Demircikara Mahallesi’nde yol ve kaldırımları yeniliyor.

Muratpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yol yapım ve kaldırım ekipleri, Meltem, Bayındır, Soğuksu ve Şirinyalı Mahalleleri’nin ardından yenileme çalışmalarına Demircikara Mahallesi’nde devam ediyor. Doğalgaz firmasının çalışmasını tamamladığı Demircikara Mahallesi’ndeki 20 sokakta asfalt, freze makinasıyla kazınıyor ve yerine sıcak asfaltla kaplama yapılıyor. Demircikara Mahallesi’nde 20 sokağa toplam 7 bin ton malzeme kullanılarak sıcak asfalt kaplaması ve yol çizgi çalışması yapılacak.


TURUNÇ AĞAÇLI ENGELLİ ŞERİTLİ KALDIRIMLAR

Demircikara Mahallesi’ndeki 20 sokağın kaldırımları da sökülerek Avrupa standartlarında engelli şeritli kaldırımlar yapılıyor. Demircikara Mahallesi’nde asfalt ve kaldırım ekiplerinin çalışmalarını tamamlamasının ardından Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri de kaldırımlara turunç fidanı dikecek. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Demircikara Mahallesi’nde çalışmalarını tamamlayıp, Yıldız Mahallesi’nde işbaşı yapacak. Yıldız Mahallesi’nde de sokaklarda bulunan asfaltlar freze makinası ile sökülüp, sıcak asfalt kaplaması yapılarak yenilenecek.



Hürriyet 


Geri Dön