19 / 04 / 2024

Muratpaşa Belediyesi'nde Halk Plajı çalışmaları sürüyor!

Muratpaşa Belediyesi'nde Halk Plajı çalışmaları sürüyor!

Muratpaşa Belediyesi, Antalya Kültür ve Tabiat Varlıkları Koruma Bölge Komisyonu’nca onay verilen 5 noktada, falezlerden denize iniş ve güneşlenme platformunu içeren halk plajı çalışmalarına hız verdi.



Muratpaşa Belediyesi, Antalya Kültür ve Tabiat Varlıkları Koruma Bölge Komisyonu’nca onay verilen 5 noktada, falezlerden denize iniş ve güneşlenme platformunu içeren halk plajı çalışmalarına hız verdi. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, iyileştirme çalışmalarını ilgili birim müdürleri ile yerinde inceledi.


İYİLEŞTİRMELER YAPILIYOR

Adalya Vakfı Engelsiz Kafe, Manavoğlu Parkı 1-2, Atan Park Otel önleri ve Konserve Koyu’nda sürdürülen çalışmaları inceleyen Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Projemiz kapsamında mevcut kullanımlar iyileştirilecek. Bozuk merpenler, doğal dokuya zarar verilmeden düzenlenecek. Güneşlenme platformlarında çelik konstrüksiyon ve ahşap kaplama kullanılacak. Vatandaşlarımız, falezlerden denize güvenle ulaşacak” dedi.


EN KISA SÜREDE KULLANIMA SUNULACAK

Çalışmaların en kısa süre içinde bitirilerek, vatandaşların kullanımına sunulacağını söyleyen Başkan Uysal, “Çalışmalar kapsamında, Adalya Vakfı Engelsiz Kafe, Manavoğlu Parkı, Atan Park Otel önleri ile Konserve Koyu’nda merpenler düzenlenip, yeni platform yapılacak. Merpen ve korkulukları yenilenen Bababurun Deniz Feneri önündeki iniş noktası ise Kültür ve Tabiat Varlıkları Koruma Kurulu’ndan talep edilecek” diye konuştu.


Milliyet 


Geri Dön