26 / 04 / 2024

Muratpaşa'da seyahat projesi anlatıldı!

Muratpaşa'da seyahat projesi anlatıldı!

Antalya'da bulunan seyahat acentalarının temsilcileriyle bir araya gelen Murtapaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, insan odaklı projelerini anlattı.



Muratpaşa'da yaşayan 500 bin kişinin en azmdan 150 binini seyahat ettirmeyi düşündüklerini söyleyen Uysal, "İnsan hayatma etki eden belediyecilik çalışmaları yürütüyoruz. Bizin çılgın projemiz insan. Bu çerçevede vatandaşlarımızı seyahat ettirmek, tatil yaptırmak istiyoruz. Kentimizde yaşayanlaruı, ülkelerini tanımalarını istiyoruz. Projemize acentalarımızdan destek bekliyoruz" diye konuştu. 



Belediye çalışmalarmı anlattı Seyahat acentalarmın temsilcilerine belediye çalışmaları hakkmda da bilgiler veren Başkan Ümit Uysal, "Mııratpaşa'da tüm mahallelerimizin asfaltlarını ve kaldırımlarmı yenilemeyi sürdürüyoruz. Meltem ve Bayındır Mahallelimiz"in asfaltlarını yenileyip, Avrupa standartlarında, engelli şeritlerinin bulunduğu kaldırımlar yaptık.  Kaldırımlarımıza turunç ağaçları dikiyoruz. Mahallelerimizin çehresini değiştiriyoruz. Turizmde çalışan kadrnlanmızm faydalanması için çocuk kreşi açtık. Gelir düzeylerine göre çocuk kreşimize kayıtlar almıyor. Yaşlılarımızm faydalanması için Antalya'nın en güzel terasmm bulunduğu alana Yaşlıevimizi açtık. Temizlik işleri müdürlüğümüz her dinden ibadethanelerin temizlik işlemlerini yapıyor. Vatandaşlarımız spor yapmalı diyoruz ve 16 bölgede sabah sporu çalışmaları yaptırıyoruz" dedi.



Antalya Gerçek Akdeniz


Geri Dön