29 / 03 / 2024

Musabeyli'de okul inşaatları devam ediyor!

Musabeyli'de okul inşaatları devam ediyor!

İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz, Kilis’in Musabeyli ilçesinde yapımı devam eden okul inşaatlarını ve yapılan inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. 



İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz, Kilis’in Musabeyli ilçesinde yapımı devam eden okul inşaatlarını ve yapılan inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.  Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; İl Milli Eğitim Müdürü Alagöz, Öncelikle Kurtaran Köyü İlkokulu’nda yapımı devam eden iki derslikli inşaatta incelemede bulunarak öğretmenler ile sohbet etti.

 

İl Müdürü Alagöz, Eksikliklerin giderilmesi konusunda gerekli çalışmaların yapılmasını ve çalışmaların hızlanmasını istedi. Daha sonra Kozlubağ Köyü’nde yapımı devam eden tek derslikli inşaata giden İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz, buradan Delifakı Karadut Köyündeki Karacaoğlan İlk ve Ortaokulunda incelemelerde bulanarak, öğretmenler odasında eğitim öğretimde başarının arttırılması için öğretmenlerle bir araya geldi.

 

Alagöz, Tahtalıkaradut Köyü İlk ve Ortaokulu ile Hüseyinoğlu Köyü İlk ve Ortaokulu’nda incelemelerde bulundu. Son olarak Musabeyli ilçesinde yapımı devam eden 18 derslikli İlkokul inşaatını gezerek yetkililerden bilgi aldı. 
 


Geri Dön