26 / 04 / 2024

MÜSİAD Kilis şubesinin açılışı gerçekleşti!

MÜSİAD Kilis şubesinin açılışı gerçekleşti!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Nail Olpak, "Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada halkımızın da desteğiyle yurt içinde ve dışında ülkemizin geleceği için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.



Olpak ve kurucu üyeler, derneğin Kilis Şubesi açılışı için geldikleri kentte mehteran takımı eşliğinde karşılanarak İnönü Bulvarı'na kadar yürüdü.


Olpak, burada yaptığı konuşmada, dünyanın dört bir tarafındaki faaliyet zincirlerine bugün bir halka daha eklemenin sevincini yaşadıkları belirterek, bir süredir devam eden dernek faaliyetlerinin kurdele kesimiyle taçlandırdıklarını ifade etti.


Vali Süleyman Tapsız ise bir ülkenin güçlü olması ve kalkınması için en büyük sermayenin müteşebbisler ve iş adamları olduğuna işaret etti.


Üreten, yatırım yapan ve taş üstüne taş koyan herkese saygı duyduklarını aktaran Tapsız, şöyle konuştu:


"İstiyoruz ki bundan sonra ülkemiz adına bir yerde bir yatırım varsa günlük tartışmaları bir tarafa bırakarak birlik beraberlik içerisinde olalım. Amacımız, halkımızın ve ülkemizin refahı, mutluluğun kalkınması olsun ve bunun için gayreti içerisinde çalışalım. Bizler üretim, rekabet ve kalkınmayla ancak çağı yakalayabiliriz.  Bu sebeple işadamlarımız çok önemli birbirimizin gücünü eksiltmeyelim tam tersine birlik içerisinde ülkemizi daha ileriye taşımak için gayret sarf edelim.  Bu gün MÜSİAD Kilis'te şubesini açarak bunun ilk adımını atmış bulunuyor. İşadamlarımızın başarısı ülkemizin başarısıdır.  Onların büyümesi Türkiye'nin büyümesi demektir"


Konuşmaların ardından derneğin Kilis Şubesi, İl Müftüsü Mahmut Karatepe'nin yaptığı dua ile açıldı.


Açılışa, Belediye Başkanı Hasan Kara, Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Güvenç, sanayici ve iş adamları ile vatandaşlar katıldı.





AA 



Geri Dön