28 / 03 / 2024

Muş'ta yol çalışmaları yoğun bir şekilde sürüyor!

Muş'ta yol çalışmaları yoğun bir şekilde sürüyor!

Muş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Dere Mahallesi Taşo Mezarlığı güzergahındaki yol çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.



Kış mevsimi öncesi çalışmalarını hızlandıran Muş Belediyesi, vatandaşların mağdur olmaması için öncelikli çalışmaları tamamlamaya devam ediyor. Dere Mahallesi Taşo Mezarlığı güzergâhında yol genişletme ve kanalizasyon çalışması yapan ekipler, kötü hava koşullarına rağmen çalışmayı tamamlama aşamasına getirdiler. Taşo mezarlığı güzergahındaki çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Feyat Asya, ekiplerden bilgi aldı. Kış mevsimi öncesi çalışmaları hızlandırdıklarını söyleyen Başkan Asya, “İklim şartlarından dolayı kentteki çalışmalarımızı zamanla yarışarak sürdürüyoruz. Hemen hemen bütün mahallelerde ekiplerimiz çalışıyor. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için öncelikli çalışmaları tamamlamak için gayret sarf ediyoruz. Taşo yolunda başlatmış olduğumuz çalışmaların da sonuna geldik. Allah’ın izniyle önümüzdeki günlerde bu yoldaki çalışmalarımızı tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.


İlin en eski yollarından biri olan Taşo yolundaki sıkıntıları gidermek için halkımıza söz verdiklerini ifade eden başkan Asya, "Hacı Veysi Camii yanından mezarlığa kadar devam eden yolu genişleterek, yol kenarından kanalizasyon şebekesi döşedik. Genişletme çalışması sırasında yolun ortasında kalan elektrik direklerinin kaldırılması için VEDAŞ yetkililerinden talepte bulunduk. Planlanan çalışmanın sonuna geldik. Bu yolu önümüzdeki yıllarda çevre yolu olarak kullanarak kentteki trafik yoğunluğunu ortada kaldırmayı amaçlıyoruz” şeklinde konuştu.


Hürriyet



Geri Dön