26 / 04 / 2024

Muş’ta yollar yenileniyor!

Muş’ta yollar yenileniyor!

Muş Belediyesi doğalgaz çalışmaları nedeni ile bozulan yolların onarılması kapsamında bazı mahallelerde yol yapım çalışmalarına başladı. Belediye Başkanı Asya, "vatandaşlarımızdan sabırlı olmalarını istirham ediyoruz” dedi.



Muratpaşa, Saray ve Sunay mahallelerinin bazı bölgelerinde yol yapım çalışması başlatan Muş Belediyesi’nin, doğalgaz çalışmalarının tamamlanması ile birlikte sıcak asfalt çalışmalarına da başlayacağı belirtildi. Doğalgaz çalışmaları nedeni ile bozulan yolların onarılması kapsamında Doğugaz firması ile anlaşma yapan Muş Belediyesi, çalışmaların bitmesi ile birlikte sıcak asfalt çalışması başlatacak. 


Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Saray Mahallesi’nde yol yapım çalışması başlatıp, bozuk olan yolları da geçici bir süreliğine onaracak. Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Belediye Başkanı Feyat Asya, yollarda şimdilik onarım yaptıklarını belirterek, en kısa sürede asfalt döküm çalışmalarına da başlayacaklarını vurguladı. Doğalgaz alt yapı çalışmaları dolayısıyla sıkıntı yaşandığını belirten Başkan Asya, “Mayıs ayının başından beri doğalgaz çalışması yapılıyor. Bunun için yollarımızda bir hayli sıkıntı oluştu. Bu sıkıntıların giderilmesi noktasında pansuman çözümler üretiyoruz. Ancak en kısa sürede asfalt döküm çalışmalarımız da başlayacak. Bu anlamda vatandaşlarımızdan biraz da sabırlı olmalarını istirham ediyoruz” dedi.


Başkan Asya, sadece yolları onarmakla kalmadıklarını da belirterek, yeni yol açma çalışması yaptıklarını da sözlerine ekledi.


Hürriyet Yerel




Geri Dön