18 / 04 / 2024

Mustafa Denizli'ye ait Kaptan Otel Çeşme'de açılacak

Mustafa Denizli'ye ait Kaptan Otel Çeşme'de açılacak

İzmir'in Çeşme ilçesinde Mustafa Denizli'ye ait olan Kaptan Otel, yeni konseptiyle 1 Haziran'da hizmete girecek



"Captain Suit Otel" adıyla turizm sektörüne farklı bir bakış açısı getireceklerini açıklayan proje ortağı Bülent Çizmeci, otele İngiliz ve İrlandalılara oda vererek ortak yapacaklarını açıkladı.

Çizmeci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, otelde bloklar halinde 82 suitin yer alacağını belirterek, şu bilgileri verdi:

"Görüşmeleri sürdürdüğümüz yabancı yatırımcılara belirli oranlarda oda vererek, onları otelimize ortak yapacağız. Kendileri bir ay kalıp ülkelerine döndükten sonra odalar tekrar başkalarına kiralanacak. Böylece yatırımları olduğu için hem onlar bizim yurt dışında tanıtımlarımızı yapacaklar, hem de biz ülkemize döviz kazandıracağız. Yabancı yatırımcılar bu projeye çok ilgi gösterdiler. Hem senede bir ay kendi mülklerinde tatil yapacaklar, hem de bizden satın aldıkları mülkün değeri artacak. Yabancı ortaklara tahsis edilen odalar konuklarımız döndükten sonra tekrar otel odası olarak kullanılacak."

Yer sahibi olan Mustafa Denizli ile anlaşarak bu projeye girdiklerini açıklayan Bülent Çizmeci, buranın Mustafa Denizli'ye ait Kaptan Otel olduğunu hatırlattı. Denizli'ye önce projeyi anlattıklarını, kendisinin bu işe sıcak baktığını ifade eden Çizmeci, "Yaptığımız planlamaya göre önce eski oteli yıkarak, daha sonra bloklar halinde 82 suit odadan oluşan Captain Suit'in yapımına başladık. Açılış tarihini ise 1 Haziran olarak belirledik" dedi.

Çizmeci, İngiliz ve İrlandalıların Çeşme'de yatırım yapmalarının ilçe turizmi açısından çok iyi olacağına işaret ederek, projeyi yüksek mimar Kaan Yıldırım ve Kamil Yıldırım ile gerçekleştirdiklerini belirtti.
AA

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Denizli'nin oteline İngiliz ve İrlandalı ortak

İzmir'in Çeşme ilçesinde Mustafa Denizli'ye ait olan Kaptan Otel, yeni konseptiyle 1 Haziran'da hizmete girecek. `Captain Suit Otel' adıyla turizm sektörüne farklı bir bakış açısı getireceklerini açıklayan proje ortağı Bülent Çizmeci, otele İngiliz ve İrlandalılara oda vererek ortak yapacaklarını açıkladı.

Otelde bloklar halinde 82 suitin yer alacağını belirten Çizmeci, "Görüşmeleri sürdürdüğümüz yabancı yatırımcılara belirli oranlarda oda vererek, onları otelimize ortak yapacağız. Kendileri bir ay kalıp ülkelerine döndükten sonra odalar tekrar başkalarına kiralanacak. Böylece yatırımları olduğu için hem onlar bizim yurtdışında tanıtımlarımızı yapacaklar, hem de biz ülkemize döviz kazandıracağız. Yabancı yatırımcılar bu projeye çok ilgi gösterdiler. Hem senede bir ay kendi mülklerinde tatil yapacaklar, hem de bizden satın aldıkları mülkün değeri artacak. Yabancı ortaklara tahsis edilen odalar konuklarımız döndükten sonra tekrar otel odası olarak kullanılacak."
Milliyet


Mustafa Denizli'nin ortak olduğu Captain Suit demir alıyor
Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli'nin proje ortağı olduğu 'Çeşme Captain Süit' 1 Haziran'da Captain Süit demir alıyor' sloganıyla açılacak

İzmir'in Çeşme İlçesi'nde Mustafa Denizli'ye ait olan Kaptan Otel, yeni konseptiyle 1 Haziran'da hizmete girecek. 'Captain Suit Otel' adıyla turizm sektörüne farklı bir bakış açısı getireceklerini açıklayan proje ortağı Bülent Çizmeci, otele İngiliz ve İrlandalılara oda vererek ortak yapacaklarını açıkladı. Otelde bloklar halinde 82 süitin yer alacağını belirten Çizmeci, şöyle konuştu: "Görüşmeleri sürdürdüğümüz yabancı yatırımcılara belirli oranlarda oda vererek, onları otelimize ortak yapacağız. Kendileri bir ay kalıp ülkelerine döndükten sonra odalar tekrar başkalarına kiralanacak. Böylece yatırımları olduğu için hem onlar bizim yurt dışında tanıtımlarımızı yapacaklar, hem de biz ülkemize döviz kazandıracağız.".
Yabancı yatırımcıların bu projeye çok ilgi gösterdiğini söyleyen Çizmeci, şöyle devam etti: "Hem senede bir ay kendi mülklerinde tatil yapacaklar, hem de bizden satın aldıkları mülkün değeri artacak. Yabancı ortaklara tahsis edilen odalar konuklarımız döndükten sonra tekrar otel odası olarak kullanılacak."

Yabancıların da ortak olacağı otelde 82 süit yer alıyor
Yer sahibi olan Mustafa Denizli ile anlaşarak bu projeye girdiklerini anlatan Çizmeci, buranın Mustafa Denizli'ye ait Kaptan Otel olduğunu hatırlattı. Denizli'ye önce projeyi anlattıklarını, kendisinin bu işe sıcak baktığını ifade eden Çizmeci, "Yaptığımız planlamaya göre önce eski
oteli yıkarak, daha sonra bloklar halinde 82 süit odadan oluşan Captain Suit'in yapımına başladık. Açılış tarihini ise 1 Haziran olarak belirledik" dedi. İngiliz ve İrlandalıların Çizmeci, projeyi yüksek mimar Kaan Yıldırım ve Kamil Yıldırım ile gerçekleştirdiklerini kaydetti.
Habertürk


Geri Dön