24 / 04 / 2024

Mustafa Sarıgül: Kentsel dönüşümü yıkım olmaktan çıkarmanın zamanı gelmedi mi?

Mustafa Sarıgül: Kentsel dönüşümü yıkım olmaktan çıkarmanın zamanı gelmedi mi?

Mustafa Sarıgül, " Kentsel dönüşümü yıkım olmaktan çıkarmanın zamanı gelmedi mi? Vatandaşlarımın onayı olmadan bir tek binayı bile bana Allah'tan başka kimse yıktıramaz " dedi...



 Ecevit'in Atatürk'ün sesi CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül, "Kentsel dönüşümü yıkım olmaktan çıkarmanın zamanı gelmedi mi? Vatandaşlarımın onayı olmadan bir tek binayı bile bana Allah'tan başka kimse yıktıramaz" dedi. Seçim mitingleri kapsamında dün Bakırköy Cumhuriyet Meydanı'nda vatandaşlara seslenen Sarıgül, özetle şunları söyledi: 

¦Bir başkan geldiği gibi unutmayacak. Bir belediye başkam nankör olmayacak. Sabah 6'da kalkıp gece 11'e kadar çalışacak. Koltuğuna yapışmayacak. Halkla beraber olacak, bireysel değil toplumsal düşünecek. 

Bir belediye başkanı mübarek kurban bayramında, ramazan bayramında, yübaşında yurttaşlarla birlikte olacak. Bugünden sonra İstanbul'da plansız, trafiği aksatmayan hataların önüne geçeceğiz. Planlı bir gelişmeye İstanbul'un ihtiyacı var. İstanbul'da gelişi güzel değü planlı çalışmanın zamanı geldi mi? Kentsel dönüşümün yıkım olmaktan çıkarmanın zamam geldi mi? Vatandaşlarımın onayı olmadan bir tek binayı büe bana Allah'tan başka kimse yıktıramaz. 

Ulaşımı yeni baştan düzenleyeceğiz. 

İstanbul trafiğinin çüesine sosyal demokratlar son verecek. 

DEPREM 30 MARTTA 

¦ İstanbul deprem kuşağında bulunuyor. İstanbul'da deprem var. 

Deprem olacak. Ama onun tedbirlerini 20 yüdır almadılar. 20 yıldır iktidardalar onun tedbirlerini almadüar, hocalarımızla konuşuyoruz. Öncelikle benim en büyük arzum yurttaşlarımızın can güvenliğidir. Söz veriyorum İstanbul'da depremin tedbirini alacağım ama 30 Mfitrt'ta sandıklardaki depremi engelleyemem. 

¦Türkiye dünyadaki 50 İslam ülkesi arasında inançlara saygüı ve laiklikle yönetilen tek ülke. Bunu Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarma borçluyuz. Siz zannediyorsunuz ki bu ses benim sesim, bu ses asla benim sesim değil, bu ses Bülent Ecevit'in sesi, İsmet İnönü'nün sesi, bu ses Mustafa Kemal Atatürk'ün sesi. 


Hürriyet Gazetesi 


Geri Dön