26 / 04 / 2024

Mustafa Sipahi'den yeni İnegöl Belediye Binası'na tepki!

Mustafa Sipahi'den yeni İnegöl Belediye Binası'na tepki!

Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Sipahi, geçtiğimiz gün projesi basına tanıtılan yeni Belediye Binası ile ilgili açıklamalarda bulunarak, tepki gösterdi.



MHP İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Sipahi, İnegöl Belediyesi tarafından çalışmaları sürdürülen yeni Belediye Binası ve Meydan çalışmasıyla ilgili yazılı bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

 

ŞEHRİMİZE YAPILACAK SON KÖTÜLÜK

İnegöl’ün yeni belediye binasından önce birçok sorunu bulunduğunu belirten MHP İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Sipahi, “Daha önce yaptığımız açıklamalara binaen; yıkılan Devlet Hastanesi yerine yapılacak olan Belediye binasına karşı olduğumuzu yineliyoruz. Meydanların kentlerin kimliğini yansıttığı gerçeğine katılıyor ancak altyapı, çöp, aydınlatma, trafik, otopark ve benzeri gibi sorunlar ortada dururken bir şehir kimliğinden nasıl bahsedebiliriz ki? Bu bağlamda kentsel dönüşümünü gerçekleştirememiş bir belediyenin sadece meydan yaparak kimlik arayışını nasıl izah edebiliriz? Büyükşehir yasasıyla İnegöl’ün elini kolunu bağlamakla kalmayıp son yeşil alanını da beton ile kapladıktan sonra şehrimize yapılacak kötülüğü merakla bekliyoruz.”

 

BU TELAŞ NEDEN?

“Şayet kimlik arayışı içerisindeyseniz; küçük bir yağmurda göle dönen caddelere, elinde çöp poşetiyle sokak sokak çöp konteynırı arayan Alanyurt sakinlerine, köydeki evine su saati takılan köylü vatandaşlarımıza, fabrika dumanından penceresini açamayan Süleymaniye Mahallesi sakinlerine, belediyesi elinden alınıp yetim muamelesi gören Cerrah halkına, itfaiyesizlikten evi küle dönen Kurşunlulu hemşerimize, başıboş köpek korkusundan yalnız yürüyemeyen öğrencilere, sokak lambası yanmadığı için önünü göremeyen çarşı esnafımıza bakarsanız İnegöl’ün kimliğini öğrenmiş olursunuz. İnegöl’ün son yeşil alanına ‘Saray’ yapma telaşını değerli İnegöl halkının takdirine bırakıyoruz” ifadelerini kullandı.


Okur Gazetesi



Haber Genç Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


MHP İlçe Başkanlığı, Eski Hastane’nin olduğu alanda yapılacak Belediye Binası ile ilgili Başkan Alinur Aktaş’ı eleştirdi.


MHP İnegöl İlçe Başkanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Daha önce yaptığımız açıklamalara binaen; yıkılan Devlet Hastanesi yerine yapılacak olan Belediye Binasına karşı olduğumuzu yineliyoruz. Meydanların kentlerin kimliğini yansıttığı gerçeğine katılıyoruz ancak altyapı, çöp, aydınlatma, trafik, otopark vs.. gibi sorunlar ortada dururken bir şehir kimliğinden nasıl bahsedebiliriz ki? Bu bağlamda kentsel dönüşümünü gerçekleştirmemiş bir belediyenin sadece meydan yaparak kimlik arayışı nasıl izah edilebilir?”


SON YEŞİL ALANA SARAY

“Büyükşehir yasasıyla İnegöl’ün elini kolunu bağlamakla kalmayıp son yeşil alanını da beton ile kapladıktan sonra şehrimize yapılacak kötülüğü merakla bekliyoruz. Şayet kimlik arayışı içerisindeyseniz; küçük bir yağmurda göle dönen caddelere, elinde çöp poşetiyle sokak sokak çöp konteynırı arayan Alanyurt sakinlerine, köydeki evine su saati takılan köylü vatandaşlarımıza, fabrika dumanından penceresini açamayan Süleymaniye mahallesi sakinlerine, belediyesi elinden alınıp yetim muamelesi gören Cerrah halkına, itfaiyesizlikten evi küle dönen Kurşunlulu hemşerimize, başıboş köpek korkusundan yalnız yürüyemeyen öğrencilere, sokak lambası yanmadığı için önünü göremeyen çarşı esnafımıza bakarsanız İnegö’ün kimliğini öğrenmiş olursunuz. İnegöl'ün son yeşil alanına "Saray" yapma telaşını değerli İnegöl halkının takdirine bırakıyoruz”


Gazete Genç


Geri Dön