26 / 04 / 2024

Mustafakemalpaşa'da Bisiklet Turizmi projesi ile ilgili eğitimler başladı!

Mustafakemalpaşa'da Bisiklet Turizmi projesi ile ilgili eğitimler başladı!

Mustafakemalpaşa Belediyesi tarafından hazırlanan ve BEBKA tarafından onaylanarak, destek almaya hak kazanan ' Mustafakemalpaşa'da Dört Mevsim Bisiklet Turizmi ' projesi ile ilgili eğitim çalışmaları başladı.




Mustafakemalpaşa'da başta bisiklet turizmi olmak üzere diğer alternatif turizm olaııaklaıının tanı Olmasına imkân sağlayacak proje için, pıoje oıtaklaıı ve uygulama bölgesi katılımcılar ma yönelik ilk eğitim semineri veıildi. Belediye Meclis Toplantı Salonu ndaki eğitim etkinliklerine katılan Uludağ Üniversitesi Öğretim Görevlisi Nazile Kuçükarslan. Profesyonel Turizm Yöneticileri Birliği Başkanı Umut Çakır han ve Engin Zaman ile Bisikletliler Derneği Başkanı Murat Suyabatmaz, çevre, ekosistenı, ekoloji, sürdürülebilir kalkınma ve turizm, turizmin çevreye etküeri. eko turizm ve çeşitleri, doğa. ekoloji ve turist rehbe rı konularında katılımcıları bilgilendirdi. 


MARKA OLMAK İSTİYORUZ 

Bisiklet kültürünün yaygınlaşması içm yapılabilecek çalışmaların 3 gün boyunca masaya yatırıldığı seminerlere katılan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, bisiklet turizmi içm Türkiye'de ilk ciddi adımlan attıklarını söyledi. llçenüı eşsiz doğa yapısıyla alternatif tur izme açık olduğunu dile getiren Kurtulan. 

"Projenin çevreci, sağlıklı ve sürdürülebilir olması içûı çalışmalarımıza başladık" dedi.


Hürriyet


Geri Dön