23 / 04 / 2024

Müstakil konutta en çok hangi kent tercih ediliyor? 

Müstakil konutta en çok hangi kent tercih ediliyor? 

Pandemi ile beraber müstakil konutlara olan ilgi giderek artıyor. Özellikle İzmir'de müstakil evlere olan talep oldukça fazla. 



Müstakil konutlara olan ilgi dur durak bilmiyor. Milliyet'te yer alan habere göre; İzmir'de senelerdir doğayla iç içe güvenli konut projeler inşa eden Tanyer Yapı, hem ülke geneli hem de yurt dışındaki yatırımcıların gözdesi olmaya devam ediyor. 

Yapımını hazırlandıkları,  Tan Urla projesiyle modern yaşam ve doğayla bütünleşmek isteyenlerin taleplerine cevap vereceklerini söyleyen  Tanyer Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer "Yaşanan salgın ve depremin ardından müstakil konutlara olan talep çok arttı.  İzmir  de; yaşam biçimi, iklimi ve tatil merkezlerine olan yakınlığı nedeniyle göç alıyor. 2022 senesinde konut ihtiyacı artarak devam edecek. Biz de bu taleplere yanıt verecek projeler üretmeyi sürdürüyoruz. Mimar Nevzat Sayın'ın imzasını taşıyan Ege yaşamından ve Priene Antik kentinden esinlenen bir mimariye sahip olan Tan Urla, yurtiçi ve yurtdışından ilgi görüyor” dedi. 

Müstakil konutta en çok hangi kent tercih ediliyor? 

Her evde bahçe

Tan Urla'nın modern mimari ve otantik köy yaşamının unsurlarının yer alacağını söyleyen Tanyer, şu bilgileri verdi:

"Yatay mimariye örnek olacak nitelikteki Tan Urla, 200 dönüm arazi üzerinde önemli bir modern köy projesi. Yüzde 85'i yeşil alan statüsünde olan Tan Urla'da güneş enerjisinden yararlanarak sürdürülebilirlik anlayışıyla doğaya katkımız olsun istiyoruz. 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve lubleks ve tek katlı daire çeşitleri olacak. Her evde bahçe bulunacak. Yaklaşık 300 konutun bulunacağı Tan Urla'da, seralar, sağlıklı beslenmek isteyenlere özel hobi bahçeleri, köy pazarı gibi organik tarım modern yaşamın tüm olanakları iç içe sunulacak."

Müstakil konut fiyatlarında son durum ne?


Geri Dön