19 / 03 / 2024

Muzaffer Tağıl İzmir Atlas Oteli'ni kiraladı!

Muzaffer Tağıl İzmir Atlas Oteli'ni kiraladı!

Çeşme Altınyunus’ta temizlik işçisi olarak otelcilik kariyerine başlayan ve son yirmi yıldır Türkiye’nin en ünlü otellerinde genel müdürlük yapan Muzaffer Tağıl, Atlas Oteli’ni kiraladı.



Otelcilik hayatına Çeşme Altınyunus’ta temizlik işçisi olarak başlayan ve 41 yıllık meslek hayatının son yirmi yılını Türkiye’nin en ünlü otellerinde genel müdürlük görevini yetiren Muzaffer Tağıl, Atlas Oteli’ni kiraladı.

Milliyet'ten Yusuf Çınar'ın haberine göre; oteli, gerekli tadilatların ardından 1 Nisan 2021’de Türk turizminin hizmetini sokacağını belirten Tağıl, “1998 yılında Karaca Otel Sahibi Mustafa Kaya’nın isteği ile ilk genel müdürlüğümü aldım. Dostluğum ve samimiyetim hiç bitmedi, destekleri ve benim arzumla kendisine ait olan İzmir’in sembolü Atlas Oteli’ni kiraladım. Kendi butik otelimi işletmek kendi işyerimde çalışan olmak isteğime kavuştum” açıklamasında bulundu. 

Muzaffer Tağıl İzmir Atlas Oteli ni kiraladı!

Muzaffer Tağıl kimdir? 

Çeşitli otellerde genel müdürlük yapan turizmi Muzaffer Tağıl, Medical Park  İzmir  Hastanesi icra kurulu üyesi oldu. İcra kurulu üyeliğinin yanısıra kurumsal iletişim koordinatörü olarak da görev yapacak olan Tağıl, “Her zaman olduğu gibi sağlık anlamında da 24 saat telefonumla sizlerin yanınızda olduğumu bir kez daha hatırlatmak isterim” dedi. Kariyerine İzmir Karaca Otel’de başlayan ve 23 yıl boyunca görevini sürdüren Tağıl, daha sonra Çeşme Süzer Otel’de 1.5 yıl genel müdürlük yaptı.

Daha sonra Best Western Konak Otel’de 4.5 yıl genel müdürlük görevini yürüten Tağıl, 2010’da da Türk turizm sektörünün öncülerinden Kaya Hotels&Resorts’un İzmir’de bulunan yatırımı Kaya İzmir  Thermal&Convention Otel’inin genel müdürlüğü görevine başladı.

İzmir Hyatt Regency Otel 2021'de hizmete açılacak!


Geri Dön