19 / 04 / 2024

My Towerland'de penthouse'lar 1.8 milyon TL!

My Towerland'de penthouse'lar 1.8 milyon TL!

Ağaoğlu'nun Ataşehir'de hayata geçireceği 4 bin konutluk yeni projesi My Towerland'in satışına başlandı



Projenin ilk etabını oluşturan 420 konutluk Sky Towers'ta 10'ncu kattan itibaren 63 metrekarelik stüdyo dairelerin fiyatı 250 bin TL'den başlıyor. Kulelerin çatı katlarında yer alan penthouse dairelerin fiyatı ise 1 milyon 82 bin TL'den başlayıp, 1 milyon 752 bin TL'ye kadar çıkıyor.

AĞAOĞLU, Ataşehir'de 600 milyon TL'ye 4 bin konutluk dev My Towerland projesini kuruyor. 285 bin metrekare arazi üzerinde gerçekleştirilecek projenin 420 konuttan oluşan ilk etabı Sky Towers'ın satışları başladı. Sky Towers'ta 250 bin TL ile 1 milyon 752 bin TL arasında değişen fiyatlarda, 63-470 metrekare büyüklüğünde konutlar yer alıyor. Ağaoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, son projeleri My Towerland ile ilgili sorularımızı yanıtladı.

My Towerland projesini genel hatlarıyla anlatır mısınız?

My Towerland Ataşehir'de toplam 285 bin metrekare arazi üzerine kurulacak ve yaklaşık 4 bin konuttan oluşacak. Toplam yeşil alanı 15 bin 500 metrekare olan projenin toplam yeşil alan oranı ise yüzde 80. My Towerland'in toplam sosyal tesis alanı 1403 metrekare iken fitness center alanı ise 500 metrekare. My Towerland'in 420 konuttan oluşan ilk etabı Sky Towers, biri 41 katlı 160 metre, diğeri ise 31 katlı 130 metre yüksekliğinde olmak üzere iki yüksek binadan oluşacak.

 Konutların özellikleri?

My Towerland'de; kapalı otopark, açık havuz, dinlenme alanları, kreş, tenis, basketbol ve voleybol sahaları, yangın alarm sistemi, fitness center, sauna, buhar banyosu, yatak odası ve salonda klima, aspiratör, kombi cihazı, her daireye özel depo alanı ve jeneratör hizmetinin yanı sıra mutfaklarda ankastre bulaşık makinesi, fırın ve ocak bulunacak. Sky Towers etabında, binaların 10'uncu katından itibaren deniz manzarası olacak ve yükseklik arttıkça panorama genişliği de artacak.

 Konutların büyüklükleri nedir? Kaç çeşit konut var? Fiyat aralığıyla ilgili neler söyleyeceksiniz?

Sky Towers etabında en düşük fiyatı 250 bin TL, en yüksek fiyatı ise 268 bin TL olmak üzere 63.5 metrekare büyüklüğünde toplam 134 adet 1+1 daire yer alıyor. İki ayrı tipte 107 ve 136 metrekare büyüklüğe sahip 82 adet 2+1 dairelerde ise en düşük fiyat 377 bin TL, metrekaresi en büyük dairenin en yüksek fiyatı ise 498 bin TL. Her biri 136 metrekare büyüklüğünde 198 adet 3+1 dairenin en düşük fiyatı 475 bin TL, en yüksek fiyatı 493 bin TL. Blokların en üst katlarında ise yine iki ayrı tipte olmak üzere 291.5 ve 470 metrekare büyüklüğünde 6 adet 4+1 tipte penthouse daire yer alıyor. Penthouse tipteki dairelerin en düşük fiyatı 1 milyon 82 bin TL, en yüksek fiyatı ise 1 milyon 752 bin TL. Penthouse dairelerin tavan yüksekliği 4 metreyi bulurken, özel tipte olan 2 adedi tüm katı kapsayacak büyüklükte olacak.

 Satışlar nasıl gidiyor?

Satışlara kısa süre önce başladık. Satış sonrası ilgi ve talepten oldukça memnunuz. Satışı erkene çekmemizin nedeni de talebin oldukça fazla olmasıydı. Uyguladığımız finansal modelin de etkisi büyük. Kampanyalı fiyatlar 31 Temmuz tarihine kadar geçerli olacak ve bu tarihten itibaren yaklaşık yüzde 10'luk bir artış yapılacak. My Towerland'in ilk etabı Sky Towers'ta daire sahiplerine anahtarları 30 ay sonra verilecek.

Projenin büyüklüğü nedir?

My Towerland'in toplam inşaat maliyetinin 600 milyon TL'yi, ilk etabı Sky Towers'ın ise 70 milyon TL'yi bulması bekleniyor.

26 bin metrekare otoparka ayrılacak

Sosyal ve ortak alanlarda neler var?

My Towerland'de kapalı otopark, açık havuz, dinlenme alanları, kreş, tenis, basketbol ve voleybol sahaları, yangın alarm sistemi, fitness center, sauna, buhar banyosu bulunacak. Toplam otopark alanı 26 bin 385 metrekare toplam otopark kapasitesi ise 669 araç olacak. Ağaoğlu projelerinde yer alan sosyal ve sportif yaşam merkezi My Club, My Towerland sakinlerine hizmet vermek üzere proje kapsamındaki yerini alacak.

Maslak ve Yeniköy'e imza atmaya hazırlanıyor

Yeni konut projeleriniz var mı?

Maslak'taki konsept ve tasarım süreci devam eden bir kentsel dönüşüm projesi olacak. Bu açıdan büyük önem taşıyor. Avrupa yakasının nezih mekanlarından biri olan Yeniköy'e de Ağaoğlu imzası atmaya hazırlanıyoruz. Eski Carlton otelinin bulunduğu arazinin üzerine A ve A+ gelir grubuna yönelik rezidans ve otel inşa edilmesi planlanıyor. Henüz proje kesinleşmemiş olsa da, içinde 80 odalı bir butik otel bulunuyor. Avrupa yakasındaki bir başka projemiz Seyrantepe'de yapımı süren Galatasaray'ın yeni stadyumunun bitişiğine inşa edilecek. İstanbul'un simgesi olmaya aday proje çok katlı tek bloktan oluşacak ve Avrupa'nın en yüksek binası olacak. A, A+ gelir grubuna hitap edecek projede otel, rezidans, ofis ve kongre merkezi bulunması planlanıyor.
Demet Cengiz Bilgin/Hürriyet Emlak



www.agaoglu.com.tr
[email protected]
(0216) 687 11 11
 
İlgili haberler

Ağaoğlu My Towerland Skytowers'ta yüzde 1 peşinatla!

Ağaoğlu My Towerland Skytowers'ta 250 bin TL'ye!

Ağaoğlu My Towerland resmen satışta!

Tarkan, My Towerland tanıtımında konser verdi

Ağaoğlu My Towerland satışa çıkıyor! 


Geri Dön