19 / 04 / 2024

My Via Bahçe projesinde satışlar devam ediyor!

My Via Bahçe projesinde satışlar devam ediyor!

Ontan inşaat şehir otelleri inşa edecek Şubat ayında teslim edilen My Via Bahçe Projesi 'nin ilk etabının ardından diğer bölümler de hak sahiplerine teslim edilecek.




Orıtan imzası taşıyor Ontan İnşaat 2006 yılında inşaat, taahhüt, proje yönetimi ve gayrimenkul geliştirme alanında faaliyet göstermek amacıyla İnşaat Yüksek Mühendisi Onur Öktem tarafından kuruldu. Zamanla sektördeki etkinliğini geliştirerek taahhüt ve gayrimenkul konularında ayrı ayrı yapılanan firma, turizm-işletme ve enerji konularına da girip Grup halini aldı. Her sene yüzde 100'ün üstünde büyüme gerçekleştiren firma, bu başarısıyla Türkiye'de en etkin firmalar arasında yerini aldı. 


Ontan inşaat şehir otelleri inşa edecek 

Şubat ayında teslim edilen My Via Bahçe projesinin ilk etabının ardından diğer bölümler de hak sahiplerine teslim edilecek. 2014 yılında Bayraklı'da gerçekleştireceği karma projesiyle, İzmir'e yeni bir konsept yüksek yapı kazandırmayı amaçlayan Ontan İnşaat,  İzmir  ve çevre şehirlerde yeni şehir otelleri inşa etmenin de hesaplarını yapıyor. 


5 yılda 2 bin konut hedefleniyor 

Ontan İnşaat Yönetim Kurulu üyesi Sait Tiğin Özmeydan, şunları söyledi: "Kentsel dönüşümün başarılı olabilmesi için merkezi hükümetin, yerel yönetimlerin, yatırımcıların ve şehirlerde yaşayan insanların bir arada hareket etmesi gerekiyor. Bu nedenle erkler arasında iletişim önemli. İzmir, kentsel dönüşüm anlamında ihtiyaçları yüksek bir şehir. İzmir'de 500 bin binanın yenilenmesi gerektiği öngörülüyor. Ontan İnşaat, Bayraklı'da başlayacağı yeni yüksek yapı projesiyle kentsel dönüşüme önemli bir katkı sağlayacaktır. Beş yılda 2 bin yeni konut ve ofisi İzmir'e kazandırmayı hedefliyoruz."


Telefon: 0232 343 24 24

Web Adresi: http://myviabahce.com


Milliyet Ege


Geri Dön